merhaba kızlar şöle bi dün bakdım da ceyızıme hiç mi hiç tepsim olmadıgını fark ettim ve nasıl bırsey alacagıma karar veremedım ahşap mı melamin mi plastık mı çelik mi bana fikir verır mısınz birde fıyat aralıkları nasıl boşuna fazla para vermeyeyim çünkü hiç fikrim yok bu konuda
Canım misafirler için deri ya da çelik günlük kullanım için de çok güzel modelde plastik ya da melamin düşünebilirsn. Benim bir deri -ama öyle süslü taşlı simlilerden değil!- bir çay takımımın jumbo, iki de kahvaltı takımımın kendi tepsisi var. Ben bir de bernardodan şu yuvarlak olanlarından almayı düşünüyorum çok beğeniyorum..
ikeadan çok beğenerek bunu aldım.
1 tane çelik çay tepsim var.
1 tane söz günü gelen gümüş çikolata tepsim var.
1 tane de annemin aldığı büyük gümüş tepsim var.
Canım misafirler için deri ya da çelik günlük kullanım için de çok güzel modelde plastik ya da melamin düşünebilirsn. Benim bir deri -ama öyle süslü taşlı simlilerden değil!- bir çay takımımın jumbo, iki de kahvaltı takımımın kendi tepsisi var. Ben bir de bernardodan şu yuvarlak olanlarından almayı düşünüyorum çok beğeniyorum..
Eki Görüntüle 148618
ikeadan çok beğenerek bunu aldım.
1 tane çelik çay tepsim var.
1 tane söz günü gelen gümüş çikolata tepsim var.
1 tane de annemin aldığı büyük gümüş tepsim var.
sağolun kızlar bende bu yuvarlaklar hosuma gıdıyor dun akşam cevahir avm deki tantıtonı ye gıttım ordada tepsıler var cok guzl hatta begendım bır tane ama karrsız kaldım acıkcası bakım bakalım sızde begenecekmısınz olmazsa ılk olarak bu madelı alıcam
sağolun kızlar bende bu yuvarlaklar hosuma gıdıyor dun akşam cevahir avm deki tantıtonı ye gıttım ordada tepsıler var cok guzl hatta begendım bır tane ama karrsız kaldım acıkcası bakım bakalım sızde begenecekmısınz olmazsa ılk olarak bu madelı alıcam Eki Görüntüle 148754
Bende IKEA tepsisinin krem rengini almıştım.
Çok büyük epey çay bardağı alıyor.
Yada kahvaltılıkların hepsini doldurup masaya tek seferde getirebiliyorsunuz.
Yani büyük ve çok kullanışlı fiyatıda çok uygun gerçekten 19,90 TL