• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEPKİNİZ NE OLURDU ?

Meraktan ölürdüm! Birkere eşimle sevgiliyken iş seyehatinden dönüyordu, varınca ararım dedi. Gece 12 falan eve gidince aramadı saat oldu gece 2 yok! Kafayı yicektim annesini halasını kardeşini herkesi aradım ağladım delirdim sonra uyuya kalmışım.
Neymiş efendim eve gitmiş uyumuş :işsiz:
Kıyameti kopardım :63:

Allah başka dert vermesin boşveeer sen ondan haber alamiyorsun bu kadar dertleniyorsun o da iki gündür senden haber alamıyor ama iplemiyor
bir de bu yönden bak
bence senin konu başlığın iki gündür beni merak etmeyen sevgilim olmalı

Sevgilinizden 2 güne yaklaşık haber alamasaydınız hiçbir şekilde tepkiniz ne olurdu ? çok merak edermiydiniz ?
Kavga ettiğimiz için haber alamıyorsam "Şuna bak aklınca beni süründürecek, aman çok da umrumda" der güler geçerim, önemsemem. Kendisi ulaştığında da 2 gündür konuşmadıgımızın farkında degilmisim gibi davranırım. Ama her sey güzel giderken birdenbire haber alamadıysam tabiki çok merak ederim, ulastıgımda da o anki "oh be bir sey olmamıs, eee ölmediyse kalmadıysa ne diye beni merakta bırakti?!" karmaşasıyla sert çıkarım.

Back