Arkadaşlar merhaba,dudağımın altında sağ tarafta sivilcelenme oldu ve yayılarak çoğaldı, önce şişkin kızarıklık olarak çıkıyor sonra beyaz uçlanıyor, çok intihaplı olmasada sanırım kullandığım ilaçlar beyaz kafa yapıyor. (intihapını çıkarıyor) sıkınca daha beter olan sivilceler vardır ya işte onlardan. öyle sert beyazı çıkar suyu çıkar kutulursun onlardan değil. bu arada 3 aylık evliyim, balayında çıkmaya başladı ve ogün bugündür bir türlü geçmedi kızarıklar yayıldı çoğaldı. eşim bana ergenlik sivilcelerinden tendürtiyot kullanarak kurtulduğunu söyledi. ama internette araştırdım bununla ilgili bir paylaşım bulamadım.2 tane cildiyeciye gittim, onun dışında duyduğum hemen hemen herşeyi deniyorum belki bir ümit diye. son olarak dün elma sirkesi buharını deniyordum ki, eşim gördü ve herkesin dediğini yapıyosun bi benim dediğimi denemedin dedi sitemli bir şekilde. tabi hiç bişey diyemedim. ama çok emin geçireceğinden, belki çözüm gerçekten o dur, ben yüzümde olmasından dolayı tendürtiyot renk bırakırsa diye denemiyorum, sırtımda falan çıksa çoktan denemiştim. bununla ilgili duyuymu ve yorumu olan paylaşırsa çok sevinirim. bugün alıp denesemmi acaba diyorum nasılsa yarın pazar tatil. kararsızım yorumlarınızı bekliyorum. tüm bu sıkıntıyı çekenlere acil şifalar diliyorum.