Sivilceli Ciltler Tentürdiyot deneyeniniz var mı? (Sivilceye)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kknk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
239
3
Arkadaşlar merhaba,dudağımın altında sağ tarafta sivilcelenme oldu ve yayılarak çoğaldı, önce şişkin kızarıklık olarak çıkıyor sonra beyaz uçlanıyor, çok intihaplı olmasada sanırım kullandığım ilaçlar beyaz kafa yapıyor. (intihapını çıkarıyor) sıkınca daha beter olan sivilceler vardır ya işte onlardan. öyle sert beyazı çıkar suyu çıkar kutulursun onlardan değil. bu arada 3 aylık evliyim, balayında çıkmaya başladı ve ogün bugündür bir türlü geçmedi kızarıklar yayıldı çoğaldı. eşim bana ergenlik sivilcelerinden tendürtiyot kullanarak kurtulduğunu söyledi. ama internette araştırdım bununla ilgili bir paylaşım bulamadım.2 tane cildiyeciye gittim, onun dışında duyduğum hemen hemen herşeyi deniyorum belki bir ümit diye. son olarak dün elma sirkesi buharını deniyordum ki, eşim gördü ve herkesin dediğini yapıyosun bi benim dediğimi denemedin dedi sitemli bir şekilde. tabi hiç bişey diyemedim. ama çok emin geçireceğinden, belki çözüm gerçekten o dur, ben yüzümde olmasından dolayı tendürtiyot renk bırakırsa diye denemiyorum, sırtımda falan çıksa çoktan denemiştim. bununla ilgili duyuymu ve yorumu olan paylaşırsa çok sevinirim. bugün alıp denesemmi acaba diyorum nasılsa yarın pazar tatil. kararsızım yorumlarınızı bekliyorum. tüm bu sıkıntıyı çekenlere acil şifalar diliyorum.

canımm bence herkesin söylediğini deneme sonuç daha kötü olur:KK43:leke izleri kalabilir:KK43: tentürdyotu da hiç duymadım bilemedim şimdi

ben aldığım tavsiye üzerine önce biokadin adlı solüsyonu (tentürdiyod sanırım) sürüp fazlalığı mendille aldıktan sonra sivilce kremi kullanmıştım küçük sivilcelerim için işe yaramıştı kurumuştu sivilceler sizde yararmı bilemem yanlış yönlendirmek istemem:)

akne ve sivilceleriniz icin kizimin kullandigi ve sonucu mükemmel olan bir ilaci tacsiye edebilirim . Bizlerde daha önce cok cesitli ilac ve yöntemler kullandik ama faydasi olmadi. Fakat bize tr den tavseye edilen ve diger cocuklariminda kullancagi ilac su an Sivex losyon ve tendürdiyot. Önce yüzünüzü yikadiktan sonra biraz suyla cok az karisim yaptiginiz tendürdiyotu yüzünüze sürüyorsunuz sonra yüzünüz biraz 5-6 dakika kendi haline biraktiktan sonra bu losyonu cok ince bir sekilde yüzünüze sürün . Kolay gelsin insallah akne ve sivilcelerden kurtulursunuz saglicakla kalin. biri bu yorumu yapmış.

kızlar pazartesi gününden beni deniyorum. 1 haftalık süreci görmeden yorum yapmak istemedim. akşamdan sürüp yatıyorum sabah kalktığımda zaten emmiş oluyor çok az lekesi oluyor oda yıkayınca geçiyor. ve tüm gün yüzümde sanki yüzümün en ufak su yada buharla temasında kokusunu duyuyorum. eğer öyleyse yüzümde tüm gün kalıyor diye düşünüyorum. bunun yanı sıra la divanın sabunları kullanıyorum yüzümü yıkarken narlısı ve siyah üzüm dönüşümlü kullanıyorum. öyleki yıllarca dove kullandığım zamanlarda yüzüme krem sürmem gerekirdi. ama bu sabunlarda gerekmiyor. ve şunu farkettim ben nekadar kurutucu şeyler kullansam cildim aslında okadar yağlanıyordu sanki. burun delik gözeneklerimden su çıkardı sanki. ama şimdi yağlı olan cildime kuru ciltler için olan bu sabunları kullanıyorum ve inanın sonuç daha mükemmel. bakalım haftaya pazatesi yorumu yapacağım size. görüşmek üzere.

ayy ben bu kk yı çok sewiyorum ya ilginç, yorumlar ,konular ve bilgiler var. :KK70: I love you kk :KK52:

Arkadaşlar merhaba,dudağımın altında sağ tarafta sivilcelenme oldu ve yayılarak çoğaldı, önce şişkin kızarıklık olarak çıkıyor sonra beyaz uçlanıyor, çok intihaplı olmasada sanırım kullandığım ilaçlar beyaz kafa yapıyor. (intihapını çıkarıyor) sıkınca daha beter olan sivilceler vardır ya işte onlardan. öyle sert beyazı çıkar suyu çıkar kutulursun onlardan değil. bu arada 3 aylık evliyim, balayında çıkmaya başladı ve ogün bugündür bir türlü geçmedi kızarıklar yayıldı çoğaldı. eşim bana ergenlik sivilcelerinden tendürtiyot kullanarak kurtulduğunu söyledi. ama internette araştırdım bununla ilgili bir paylaşım bulamadım.2 tane cildiyeciye gittim, onun dışında duyduğum hemen hemen herşeyi deniyorum belki bir ümit diye. son olarak dün elma sirkesi buharını deniyordum ki, eşim gördü ve herkesin dediğini yapıyosun bi benim dediğimi denemedin dedi sitemli bir şekilde. tabi hiç bişey diyemedim. ama çok emin geçireceğinden, belki çözüm gerçekten o dur, ben yüzümde olmasından dolayı tendürtiyot renk bırakırsa diye denemiyorum, sırtımda falan çıksa çoktan denemiştim. bununla ilgili duyuymu ve yorumu olan paylaşırsa çok sevinirim. bugün alıp denesemmi acaba diyorum nasılsa yarın pazar tatil. kararsızım yorumlarınızı bekliyorum. tüm bu sıkıntıyı çekenlere acil şifalar diliyorum.

canım tentürdiyodun fayda ediceğini zannetmiyorum ama eşim bana ergenlik sivilcelerinden tendürtiyot kullanarak kurtulduğunu söyledi dedin sasırdım doğrusu. ilk defa duyuyorum. :S

valla bende şaşırdım üstelik çok iddalı. ve 35 yaşında öyle güzel bir cildi varki maşallah diyim bebek gibi. umarım banada iyi gelirde burdan yaşasınnnnnn diye bir konu başlığı açarım. ama herşeyden önce sabır:)

valla bende şaşırdım üstelik çok iddalı. ve 35 yaşında öyle güzel bir cildi varki maşallah diyim bebek gibi. umarım banada iyi gelirde burdan yaşasınnnnnn diye bir konu başlığı açarım. ama herşeyden önce sabır:)

ay kocişini de çok sewermiş. :) canım bunu bizimle paylaştığın için çok teşekkürler bende denicem . denemekte fayda va hem tentürdiyotun ne zararıolabilirki. :)

tentürditodda iyot var arkadaşlar tiroid problemi olanlanlarda sakıncalı olabilir

bana da baticon u tavsiye etti bir bayan güzellik uzmanıymıs ama kendi öyle kurtulmus kullan bak bana dua etceksin dedi de her duydugumu denemekten gına geldi bise yapasın yok artık alıstım o illetle yasamaya

Bende Betadin,Baticon gibi geniş spektrumlu antiseptiklerin işe yaradığını duydum ancak, uzun süreli kullanımlarda, ciltte tahrişe neden olabilir.

kızlar sivilcelerim çene bölgemde ufak bir alanda ama çok alevli şiş intahap doluydu, o yüzden çok kullanamadım tentürdiyotu. diğer merhemleri sürdüm yine bu forumdan bir arkadaşımızın tecrübesini denedim çünkü durumumuz çok benziyordu nerisona c krem intehaplı ve sürdüğüm hiç bişeyin fayda etmediği sivilceme iyi geldi. şuan iyileşme aşamasında farkedilir derecede düzelme var inşallah. tamamen iyileşir inşallah arkadaşlar gelişmeleri yine yazarım.

X