Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle cevap verdiğiniz için ççok teşekkür ederim :) ne güzel yaaa bende londraya gitmek istiyorum uygun birşeyler bulursam aslında şu önemli benim için test çözemiyor olmak konuyu bilmemek anlamına gelir mi ? ben çözemeyince demekki konuyu anlamamışsın evsa diyorum geriliyorum . Aslında teste yönelik bir sınava girmiycem ielts var ondada gramer soruları yok tabiki .
ilk mesajınızda demişsiniz ki, normal konusurken ve writing yaparken sıkıntı yaşamıyorum
e o zaman sorunuzun cevabı kendinizde
test çözememek konuyu bilmemek demek değildir, çünkü biz bu yapıları bir bütün içinde kullanırız, önemli olan budur. o bütünü yaratmaktır asıl mesele.
orta yerinden çekip bi cümle verince afallamak çok normal
ve dil bu sonuçta, canlı bir şey, her zaman herkes her şeyi aynı düşünmez, çift anlamlı şeyden siz farklı anlam çıkarabilirsiniz kastedilene göre. test riskli bu yüzden, çok iyi bilseniz de test riskli.
ama test sınava girmek ve yüksek almak da çok basit yani, dediğim gibi hepsi bir yerden sonra aynı
evet konuşurken yada writing yaparken hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür kuralları uyguluyorum ama teste gelince ıııııı şeeeyy bumuuu bumuu e buda olur buda olur noluyo yaaaaaa oluyorum Ay çok teşekür ederim ya çok rahatlattınız beni :) ingilizce öğretmenimisiniz ?
bacım ben londrada tam 7 ay yaşadım ama bi gram ingilizcemi ilerletmedim millete türkçe öğrettim sanki türkiye fahri elçisiyim ben gerçi türk mahallesindeydim ondan öle oldu o yüzden sakın londraya gitme gidersen dışarda kalan şehirlere git has ingilizin olduğu yerler.. londrada bütün ırklardan var herkes kendi dilini konuşuya resmen ... ben kuzenimle yaşadım orda 7 ay arkadaşlar edindim ama hepsi ingilizcesini ilerlettiği gibi sayemde türkçede öğrendiler ülkemizi başarıyla temsil ettim
değilim, yani alakalı bölüm mezunu değilim ama yurtdışında yaşadığım ve ingiltere vatandaşı oldugum için, türkiyeye geldikten sonra sözleşmeli olarak yabancı öğretmen statüsünde çalıştım bir süre, bir de uzun zamandr ders veriyorum. ama ing öğretmeniyim desem, eğitim fakültesine o kadar emek verenlerin hakkına girdim diye düşünürüm