• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tenime uyar mı dersiniz

Leylaveben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
16
0
86
ilk defa saçımı boyayacağım, güzel bişi olsun istiyorum ten rengime bu saç rengi uyar mı sizce..

Eklentiler

• $k.k..jpg
    $k.k..jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 91
cnm ben de bu rengi istiyorum sen kendin mi boyıcaksın yoksa kuaföre mi gidicen? bu arada resminde suratın çok pembe çıkmış ama sanırım açık tenlisin bence açık tenliye de bronza da gider bu renk..

pembe beyaz tenliyim diyelim:)) yanaklarım pembedir biraz:) ama kendim boyayamam oldukça acemiyim ilk defa boyanacak saçım, kuaförde yaptırırım herhalde.. bu rengi çok istiyorum ama cesaret edemiyorum tenime gider mi gitmez mi bilemedim

sonuçte beyaz tenlisin:) bence gider.. ben evde boyamak istiyorum ama rengin ne olduğu konusunda bilgim yok:(

bişey sorucam nerden giriyosunuz bu sitelere
yani hangi renk gider teninize güzel bişey bilen varmı?
ayrıca bencede yakışır güzel biton çünkü

zambakçım resmi paintten kendim yaptım, çağla şikelin yüzüne kendi yüzümü yapıştırdım.. öyle siteleri çok aradım da ya ben bulamadım ya da yok bilmiyorum artık..

ya bi de bu renk akar mı arkadaşlar ben ilk defa saçımı boyatıcam pek anlamıyorum bu işten..

Back