Maske Tarifleri Teni beyazlaştırmak?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Stormwinder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
28
0
Kızlar ben buğday tenliyim ama tenimin daha açık durmasını istiyorum , bunu fondoten vs gibi makyaj ürünleri kullanmadan başarabileceğim bir yol var mı ? :uhm:

pirinç lapası kullananları duymuştum. yani buarada kuaförü olan bi kadın var, o uyguluyumus yüzüne. ama tam ayrıntıları bilmiyorumCADIARZU

bende patatesi duydum hatta bugün denicem.
beyaz tenliyim ama tenimin ölü gibi olsun istiyorum sempatiksalakcinni

patatsi makinede geçir. sonra suyu cıkcak onu böle elinle süz yüzüne sür sürebildiğin kadar sonra o patates pürelerini yüzüne koy kurusun öle. sonra yarım saatdi sanırm, yarım saat sonra işte yıka =)
bende arkadaşımdan duymuştum kaydirigubbakcemile

canim bence lekeler ve cilt rengi sorunlari na baksan daha çok fikir edinebilirsin ben ne yapiyorum onuda anlatiyim :))) bugday, limon, sari kantaron yagini karistirip suruyorum yuzume sonra pek çok unlu markanin beyazlatici serileri var ben kose ninkini kullaniyorum japon markasi :)) onlar iyi biliodur bu isi. birde istersen eger montagne jeunesse markasinin beyazlatici maskesi var adi maske die geçio ama krem. onu da kullanabilirsin http://ecx.images-amazon.com/images/I/51x7gVKYpYL._SL500_AA300_.jpg maskenin resmide burda :)))

benim uygulamayi dusundugum bi program var basliyim uygulamaya sonucunu gorur gormez haber veririm tekrar :))))

ben patatesi de denedim zor oluyor biraz uğraştırıcı.
yoğurt ve limon hem daha kolay hemde daha ilk yapışınızda etkisini görürsünüz. :KK70:

X