tencerenin kenarlarında oluşan şeffaf jel..yardım

denizkizi7

karmakarışıkbirhayat
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
422
326
Mrb bayanlar... bi sorum olacaktı size gecenlerde marketten hazır mantı aldim seramik tencerede pisirdim. Pisirdikten sonra dikkatimi bişey çekti tencerenin iç kenarlarında ayni şeffaf poşet gibi hani streç filmler olur ya ona benzeyen şeyler vardı. Önce acaba paketin poşeti vardı üstünde onu mu duşürmüşüm icine dedim. Elime aldim bi parça uzun süre bastırınca eridi . İlk defa böyle oldu caba bu sağlıksız olduğunu mu gösterir bu hazır mantinin yoksa normal mi ?

Bence normal değil.. Hazır mantı çok yapardım eskiden hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

seramik tencerelerde yapışmazlık özelliği olduğu için mantı makarna çorba gibi nişastalı gıdaların suyu kuruyunca oluyor öyle, problem edilecek bir durum değil korkmanıza gerek yok

seramik tencerelerde yapışmazlık özelliği olduğu için mantı makarna çorba gibi nişastalı gıdaların suyu kuruyunca oluyor öyle, problem edilecek bir durum değil korkmanıza gerek yok

Bende çok severek yediğim için sordum özellikle buna sevindim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…