• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tencere/tavalar hangi boy (cm'lik) olmalı?

evet canım şu ara lava ürünlerinde indirim var :) bak hediyeli şeyler bile var: Lava Metal 3 Kat Emaye Kaplamalı Döküm Demir Izgara Tava Metal Kulplu (Sufle Kabı Hediye !!) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com ben bunu fırın için alıcam ;) et fırında daha da güzel olur... arada ıvır zıvırları tencere tavaları da ekledim 500 tl oldu. 500 tl'ye şubatta kullanma şartıyla 100 tl hediye çeki varrr :52:

Evet onu da gördüm ama şu ara o kadar masraf yapamam ben çeyiz olayının başındayım bi de daha tam kolları sıvamadım :D

Evet onu da gördüm ama şu ara o kadar masraf yapamam ben çeyiz olayının başındayım bi de daha tam kolları sıvamadım :D

ya ben de bir anda sıkıştım ne varsa hepsini alıp takside bağlıyorum :D zevkli bi iş ama bir anda herif karşına çıkınca 1 yılda karşına çıkan ne varsa almaya çalışıyor ve mali kriz yaşıyorsun... ama iyi ki yatak havlu ürünlerini önceden almışım, sadece mutfak bile çalışan biri olmama rağmen kastı valla...

ya ben de bir anda sıkıştım ne varsa hepsini alıp takside bağlıyorum :D zevkli bi iş ama bir anda herif karşına çıkınca 1 yılda karşına çıkan ne varsa almaya çalışıyor ve mali kriz yaşıyorsun... ama iyi ki yatak havlu ürünlerini önceden almışım, sadece mutfak bile çalışan biri olmama rağmen kastı valla...

Kolay gelsin valla canım bende çeyiz hazırlığındaki arkadaşım ve forum yüzünden heveslendim başladım ucundan bucağından... Çok beğendiğim ve kampanyalı olan şeylere dayanamıyorum... Yoksa daha evlenmeme var gibi görünüyor benim... :D

Ben 1tane 24lük ve 26lik seramik tava aldim ve ayreten 2tane 24lük ve 1tane 28lik celik tava aldim ayni serinin birde 20lik olaninda almayi düsünüyorum ama. Tencerelerimde 16, 20, 24 seramik ve celik olarak toplam 8tane. Bende ayreten birde bunlar var

$07_6140_6380_100.webp$07_9250_6380_100.webp

Ben ceyiz setini tabakcanak.com dan yapmıştım. Fissler düdüklü tencereyi hediye ettiler, bu tip sitelere de bakın bence. Mutfakçı olarak sıkı takipteyim. Bir de english home da güzel ürünler var, maltepe, istinyepark daha bir suru yerde şubesi var, havluları cok kaliteli ve su anda indirimdeler. Essede çelik tencerelerde öğretmenler gününde özel indirimler vardı, hala kaldı mı bilmiyorum. Orada da mutfak icin cok guzel ve indiirmlerde uygun ürünler oluyor. hepsiburada dan bazen geç geliyor ürünler, prima bebek bezi almıştım, belki cok buyuk olduklarından bilmiyorum, unnado dan bebekler icin kampanyaları takip ediyorum. Kampanya bitiminde gönderiyorlarmış onlar da, ama sıkıntısız ulaştı elime.

Back
X