Hayırlı olsun canım güzel telaşlar bunlar. Ben tencere setimi ve çatal kaşık bıçağımı karacadan almıştım.
Teşekkür ederim canım. Çok keyifli şey çeyiz hazırlamak kendi evin yuvan için özenle birşeyler seçip alman. İnşallah ağız tadıyla huzurla kullanmakta nasip olur.
Kullandın mı peki memnun musun karacadan ?
merhaba caım hayırlı olsun öncelikle.. benimde çkb takımı korkmaz riva. tenceremi takım olarak degil de tek tek ihtiyacım olanları aldım korkmazdan.
amin canım, hepimize ağız tadıyla huzurla kullanmak nasip olsun. Canım kullanmadım ama anneme de karacan almıştık öyle hemen kararma bozulma yapmadı. O yüzden bende onu tercih ettim bir de fiyatının uygun olması cezbetti beni. Çok iyi bir marka tavsiyesi istersen tabi jumbo dan şaşma derim ama 1500 tl falan bir çatal bıçak takımı. Çatal bıçak kararır illa ki, çok para vermektense sonra değiştiririm düşüncesi daha mantıklı geldiği için bana, ben çok para vermedim.
ben bernardodan almıştım tenceremi, düdüklü tenceremi, porselenlerimi, çatal bıcak takımımı, çaydanlığımı vs. nerdeyse herseyım bernardo. tasarımlarını da cok sevıyorum, cok da kullanıslı tencerelerı bence. şiddetle tavsiye ederim.
Canım ya, misafir için çatal - kaşık - bıçak takımı alacaksan bir de Jumbo ya bak istersen. hem de Jumboda da tencere seti kampanyaları oluyor. takip et istersen. bak bir de Hisar' ın kampanyaları var. Böyle bir set düşünmez misin? Çeyizin kocaman bir kısmını halletmiş olursun
Teşekkür ederim canım benim
Tencerelerimi set olarak almak istiyorum. Korkmazın seti oldukça büyük ve normalde benim tek tek alacağım herşey mevcut. Bizim aile çok kalabalık olduğu için bana anca yetecektir. Bunun haricinde birde seramik yada teflon seti almayı düşünüyorum.
Önerin için tekrar teşekkür ederim canım
Bu arada seninde hayırlı olsun. Profilini gezdim. Genelde konularında Kartal civarı için birşeyler paylaşmışsın. Bende Pendikte oturuyorum
korkmazın seramik olarak natura serisini daha cok öneriliyor ayrıca fırında filanda kullanılıyormus ama seravita seriside guzel renkli renkli. :) benim sahsi fikrim olarak seramik ve teflonu set alma bence sadece ihtiyacın olarak sıklıkla kullanıcaklarını alman daha mantıklı hem tencere kalabalıklıgı ve yer kaplama sorunuda olmazevet canım suan kartalda oturuyorum ama pendige gelin gidicemm
Seramik tencere için söylediklerini hemen not alıyorum canımEvet set almaktan öte dediğin gibi ihtiyacım olanları almam daha doğru olur. Fuzuli kalabalık olmaz.
Sevindim canım Pendik'e gelmeneNeresine geliyorsun peki hangi mahalle ?
güzelyalı mahallesi canım :)
Hımm yakınız bende Kaynarca'dayım şuan ama Güllübağlar Mahallesine gelin gideceğim
hiç bilmiyorum ben oraları ya inşallah alışabilirim :)
Alışırsın merak etme ben 12 yıl kurtköy tarafında oturdum. Ama tüm akrabalarım Kaynarca'daydı. Mecburiyetten buraya geldik ama benim oturduğum yer şuan çok çok güzel. Marmara Hastanesinin oradayım. Ama Kaynarca'nın merkezi berbat diyebilirim.
Hala garipsiyorum buraları :18:
inşallah ya herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?