tencere seti hisar korkmaz? (resimli)

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlar sizce çelik tencerede hangi marka iyi hisar mı korkmaz mı yoksa başka bir marka mı almalıyım birde bu tencerelerden hangisini önerirsiniz? öelik tencere alırken nelere dikkat etmek gerek? son birşey daha birde çatal bıçak takımında hangi markayı önerirsiniz tercihlerim arasında arryıldız hisar korkmaz nehir var başka öneriniz varsa onlarda olabilir...yardımlarınıza ihtiyacım var hiç anlamıyorm bu tür şeylerden...

Benim hem tencere setim hem çatal-bıçak takımım emsan. Memnunum, hiç bir sıkıntı yok rahatlıkla alabilirsiniz.

Hepsi güzel. fiyat performans değerlendirmesi yapıp sizin gözünüze en hoş görüneni alın. güzel günlerde kullanın.

Ben ilk resimdeki tencere setini aldım. şu anda günlük olarak kullandığım tencerelerde korkmazın hep ve çok çok memnunum. tabanı kalın taş gibiler :) ve korkmazın vertex (ilk resimdeki) tencelerini almanı öneririm. diğerlerine göre daha şık. hisarında satürn serisi güzelmiş fakat kulpun tamamen çelik olması iyi değil çabuk ısınıyor ve eli yakıyor kim ne derse desin.. :)

Bu sayfada korkmaz nehir marka ürünler var kızlar alışveriş yapan var mı? Bilindik markaların çoğunu gördüm fiyatları da iyi

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bi kaç gün önce tencere için araştırma yaptım ... girdiğim mağazalarda birçok marka olmasına rağmen ısrarla aryıldız ve korkmazı tavsiye ettiler.. hisar veya jumbo düşündüğümü söylediğimde ikisininde eski kalitede olmadığını fason üretim yaptığını isim için o kadar para vermemem gerektiğini kalite arıyorsam korkmaz yada aryıldız almamı tavsiye ettiler..
kafam zaten karışıktı iyice karıştı tencere olayını erteleme kararı aldım..
vertex sanırım tasarım ödülü almış .. o yüzden korkmazın ürünlerine göre fiyatı biraz daha fazla .. ama gayet kaliteli duruyordu.. oradaki bazı hisar urunlerinden özellikle..

bu arada korkmazın yeni kataloğunu aldım orada fiyatlar biraz daha fazla ... dolar artısı yuzundenmış... benim acelem yok anneler gununde bi indirim olur belki diye beklemeyi düşünüyorum.. ama o kadar bekleyemem diyorsanız fiyatlar artmadan almanızı öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…