- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
hahahahahahabdvde bu konuyuda gördük.
teşekkr ederimBenim tencerelerim hisar yaklaşık 12.5 yıldır kullanıyorumÇok memnunum
Ama şimdiki hisarlar nasıl bilmiyorum
bikaç dakika bari dursaydı ne yapalım şimdi bir en fazla iki yorum gelicek:/ siz hiç uyumazmısınızbdvde bu konuyuda gördük.
teşekkür ederim çatal bıçakta öneriniz var mıTabiki hisar üstüne tencere tanımam
Jumbo derim ama onlar biraz pahalı gibi sanki gerçi şu an tam fiyatları bilmiyorumteşekkür ederim çatal bıçakta öneriniz var mı
evet jumbo çok pahalı o kdr para veremem maalesefJumbo derim ama onlar biraz pahalı gibi sanki gerçi şu an tam fiyatları bilmiyorum
Ama değer vermeye kaliteli ve sağlam markadırevet jumbo çok pahalı o kdr para veremem maalesef
imkanm yok maalesefAma değer vermeye kaliteli ve sağlam markadır
Ben ilk resimdeki tencere setini aldım. şu anda günlük olarak kullandığım tencerelerde korkmazın hep ve çok çok memnunum. tabanı kalın taş gibiler :) ve korkmazın vertex (ilk resimdeki) tencelerini almanı öneririm. diğerlerine göre daha şık. hisarında satürn serisi güzelmiş fakat kulpun tamamen çelik olması iyi değil çabuk ısınıyor ve eli yakıyor kim ne derse desin.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?