Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli çelik tencere kullanıyorum.Bence çelik tencere kullanmaya bayılmıyorsanız çok pahalı birşey tercih etmeye gerek yok.
O zaman zwilling veya wmf bakabilirsiniz. Kalite her zaman kendini belli eder düdüklü tencere fissler mutlakaSürekli çelik tencere kullanıyorum.
11 bın zwilling almak yerine dıstan bakır gorunumlü içi celik olan tencere setini Cok begenmıstım karacada.Herkes zwilling markasını çok övüyor. Sizce parasını hak eden ürün mü?
Sizde bu önerdiğiniz markaları mı kullanıyorsunuzO zaman zwilling veya wmf bakabilirsiniz. Kalite her zaman kendini belli eder düdüklü tencere fissler mutlaka
Karaca asla almamda kullanmam da. Jumbo almıştım maalesef ki karaca satın almış. Ben karacadan tencere ve tava asla almam çevremde kullandı hiç memnun değil11 bın zwilling almak yerine dıstan bakır gorunumlü içi celik olan tencere setini Cok begenmıstım karacada.
Gorselleri kotu bence
Magazada gorup bayıldım ben
Yok ben celik tencereci değilim hiç kullanmıyorum ama düdüklü fissler kullanıyorum tanıdığım var diğer tencereleri kullanan memnundu.Sizde bu önerdiğiniz markaları mı kullanıyorsunuz
Kararma veya çizilme oldu mu?Korkmaz Alia 14 parça setini almıştım çeyizime. 1 yıldır kullanıyorum memnunum ben bir sıkıntı yaşamadım
Hayır gıcır gıcırlar. Yemek bile yaktım içinde hemen çıktı leke kalmadıK
Kararma veya çizilme oldu mu?
Öneriniz için teşekkür ederimHayır gıcır gıcırlar. Yemek bile yaktım içinde hemen çıktı leke kalmadı