- 30 Ağustos 2016
- 75
- 159
- Konu Sahibi laydinblue
Ten uyumu karşılıklı bir şey midir, bir tarafın çok keyif alıp diğer tarafın nötr olduğu durumlar mevcut mudur, fikriniz merak ediyorum arkadaşlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tarafında sex yaparken çok mutlu olup karşılıklı haz alması. Çok ender bir durum. Vajina ve penisin aynı boyutlardada olması da önemli. Karşılıkşa aşk varsa +ten uyumuTen uyumu karşılıklı bir şey midir, bir tarafın çok keyif alıp diğer tarafın nötr olduğu durumlar mevcut mudur, fikriniz merak ediyorum arkadaşlar?
Tem uyumu yaşadım daha önce 7 aylık ilşki di nişanlaşmıştık. Hala gözlerimi kapadığımda onunla sex yaptığım anları çok özlüyorum. Beni13 kez orgazm etmişti en fazla. Çok tecrübeliydi. Karşılıklı aşk yaşadık. Bana sende sevk aldığım gibi hiç bir kadında daha önce sevk almadım demişti bana bir keresinde. 40-1 saat arasında sürüyordu. Hergün en kötü ihitmalle 2 güne bir oluyordu.Ten uyumu karşılıklı bir şey midir, bir tarafın çok keyif alıp diğer tarafın nötr olduğu durumlar mevcut mudur, fikriniz merak ediyorum arkadaşlar?
Kişiyle alakalı bişey bu, illa iki tarafın aynı anda uyumsuzluk hissetmesi gerekmez. Bir taraf için uyumsuzluk varsa olay biter. Ama iki tarafın da çekim hissetmesi gerekir bir ilişki yaşayıp tatmin olabilmek için.Ten uyumu karşılıklı bir şey midir, bir tarafın çok keyif alıp diğer tarafın nötr olduğu durumlar mevcut mudur, fikriniz merak ediyorum arkadaşlar?
Tabii ki karşılıklı. Siz diyelim ki öyle hissediyorsunuz, karşınızdaki kişinin size olan davranışlarından o da öyle mi hissediyor anlarsınız zaten.Ten uyumu karşılıklı bir şey midir, bir tarafın çok keyif alıp diğer tarafın nötr olduğu durumlar mevcut mudur, fikriniz merak ediyorum arkadaşlar?
Anlamadığım için soruyorum aslında :)Tabii ki karşılıklı. Siz diyelim ki öyle hissediyorsunuz, karşınızdaki kişinin size olan davranışlarından o da öyle mi hissediyor anlarsınız zaten
Ayni iliskide nasıl 13 kere orgazm oldunuz?şok oldum.Tem uyumu yaşadım daha önce 7 aylık ilşki di nişanlaşmıştık. Hala gözlerimi kapadığımda onunla sex yaptığım anları çok özlüyorum. Beni13 kez orgazm etmişti en fazla. Çok tecrübeliydi. Karşılıklı aşk yaşadık. Bana sende sevk aldığım gibi hiç bir kadında daha önce sevk almadım demişti bana bir keresinde. 40-1 saat arasında sürüyordu. Hergün en kötü ihitmalle 2 güne bir oluyordu.
Yemin ederim oldum. Sadece onda oldum. Her ilişkide 3-4 kez orgazım olmadan bırakmıyordu zaten. Gözüm ondan başkasını görmüyordum. Ovulasyon günü daha çok orgazm olursunuz zaten.Ayni iliskide nasıl 13 kere orgazm oldunuz?şok oldum.
O zaman ten uyumu değil işkence olur.Ten uyumu karşılıklı bir şey midir, bir tarafın çok keyif alıp diğer tarafın nötr olduğu durumlar mevcut mudur, fikriniz merak ediyorum arkadaşlar?
Aslında kastettiğim şey şu ben sıradışı bir deneyim yaşadım şimdiye kadar bu kadar keyifli olmamıştı benim için, bu ten uyumuyla mı alakalı, karşı taraf için de aynı şey geçerli çünkü o da böyle hissetsin istiyorum bilmem anlatabildim mi :)Adi üzerinde ten uyumu. Tek tarafli olacaksa nasil olacak uyum?