Ten uyumsuzluğu

dolores_rose

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
177
101
Merhaba 7 yıllık evliyim eşimle cinsel ilişkşden hiç bişey anlamıyorum hiç bişey hissetmiyorum bu hep böyleleydi yeni evliykenden şimdide tiksin falan yok ama çok şükür sadece öpmesinden dokunmasın hiç bişey hşssetmiyorum orgazmda olamıyorum ten uyumsuzluğumu var acaba nedlr bu çaresi var mı herkeste varmı bu sorun

Ten uyumsuzlugunun bır caresı yok malesef. Sımdı ınsanlar sırf bu sebepten bosanıyor dıyecegım ve lınclenecegım ama yok yanı. Esınızın dokunmasından opmesınden bıle keyıf almıyorsanız ve bu da karsılıklıysa oturun evlılıgınızı masaya yatırın bence

Peki kafaniz baska yerde mi iliski sırasinda o anda baska seyler mi takiliyo akliniza yada farkli odada deneyin pozisyon degistirin

Hep mi böyleydiniz? Mesela ben sevgililik ve nişanlılık döneminde her zaman daha istekliydim. Bir bakışı bile yeterdi tahrik olmama
2.5 senelik evliyiz her şey iyi gidiyor, sadece daha zor tahrik oluyorum. Mesela ilk başlarda bir dokunuşla tahrik olurken şimdi uzun bir öpüşme veya ön sevişme gerekiyor.
Bu yüzden sevgililik dönemlerinizde nasıl olduğunuzu merak ediyorum.

Eşinizi sevmiyorda olabilir mısınız ? Öpmekten dokunulmaktan hoslanmaniz lazım oysa ki ... başka bir sebep var mı ilişkide basından beri olan sert sevmediğiniz hareketlerden de kaynaklı. Genel anlamda ten uyumsuzluğu ise çözümü var mı bilemiyorum

Google’a “kadınlarda cinsel isteksizlik yazıp” araştırdınız mı? Çok faydalı bilgiler var. Benim çok işime yaradı, tavsiye ederim

2 tane çocuğumuz var ve eşimle çok iyi anlaşıyoruz sevgimiz saygımız var birbirimize boşanamam karşı o zevk alıyor böyle bişeyi tabiki ona söylemedim bilmiyor zevk aldığımı hissettiğimi sanıyo aramızda sevgi var ama aşk yok

Sevgilik ve nişanlılık döneminde hiç dudaktan öpmedi ona göre yanlışmış evlenmeden önce bu konuda tutucuydu. Oyüzden bilemedim bende ama yanındayken mutluydum halada mutluyum a ama cinsel çekim yok aşk yok ama sevgimiz var cinsellik dışında herşey iyi bu yüzden napsam bilemedim 2 çocuğumuz var bu yüzden boşanılmaz

Seviyorum ama cinsel çekim duymuyorum yanında hep mutluydum evlenmeden öncede sonrada şefkat gösteriyor bana sanırım buna çok ihtiyacım vardı cinsellik 2. Planda kaldı cinsellik olmada olur gibi düşünmüştüm ama öyle değilmiş eksikliğini çok fazla hissediyorum özellikle son 2 senedir

Sizde cinsel isteksizlik var bence, eşiniz cinsel ilişkide sadece kendini mi düşünüyor,sizi de düşünüyor mu, zevk aldığınız bölgeleri uyarıp sizi ilişkiye hazırlaması gerekir

Seviyorum ama aşık değilim diyorsunuz, sevgi de cinsel uyumu getirir yanında diye düşünüyorum, sizin sorununuz isteksizlik gibi geldi bana. Uzun bir evlilikte aşk kalmayabilir zaten ama cinsel istek farklı bir şey. Kendinize ve sevişme şeklinize eğilin biraz, afrodizyak etkili gıdalar tüketin, kafanızda ön yargılar varsa bunları kırmaya çalışın. İsterseniz buraya yazın birlikte konuşalım.
Ceza almışsınız ama döneceğinizi düşünüyorum. Döndüğünüzde bakarsınız artık.

Ayni durum bende de var biz de 2.5 senelik evliyiz çocuktan sonra böyle oldu benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…