• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ten,saç ve kaş uyumu hakkındaki fikirleriniz...

beyaz tenliysen siyah çok yakışır zaten biliyosun kaşlarınıda boyarsın zor değil ama siyahtan dönmek zor olur ona göre iyi düşün açık bakır veya kumral tonları çok güzel olur aslında sana ama yinede sen bilirsin

kaşlarını sakın boyama çok çirkin oluyo doğal kalsın kaşların sırıtmıyo siyahla ama siyaha boyucaksan bi kere daha düşün derim

Kaşları siyaha boyayabilirsin yüzünü yıkadığında falan çıkıyor zaten simsiyah durmuyor canım=)
Siyah çok yakışır

cnm siyah deil ama koyu kumral sac rengi harika olur .....bende oldukca beyaz tenliyimdir ve hemen hemen her sac rengini denedim kendi sacımım rengi dısındakı renkler fena olmadı ama genede cok cok guzel oldu diyemem .....ben oldukca beyaz tenlilere sarı sacı pekte yakıstırmıyorum ...

tatlım kas rengine takılma hiç kozmetikle fln halledersin eger boyarsan kaslarını cok kotu durabilr ...oyle bi hata yapıp kaslarımı boyamıstım guneste inanılmaz kotu duruyordu neyse zamanla aktıda kendine geldi

slm kızlar sizlere sorum var....beyaz ten açık kaş rengine siyah yada koyu kahve rengi saç yakışırmı yoksa kaşlar bozarmı...

kaşlarım açık. tenim beyaz. bir gün gittim saçımı ,siyaha boyattım. bu kadar mı, kötü durur. kaşlar açık kaldı. sanki bir adet peruğu kafama takmış gibi:delphin:
siyahtan kurtulmak için az savaş vermedim.
kaşımı da boyadım koyulttum bu arada. o koyu kaşlarda bana hiç yakışmadı.

dogal kaşların siyah degilse hiö boyama siyaha cok sırıtır.. kaşlarıda boyayınca kötü görünür.. sac rengine göre acılınca kaşlar cok abes olmuyo ifadeyi cok bozmuyo ama acık kaşı boyayınca ifade cok sertlesiyo.. benim normalde sacım kasımsiyaha yakın olmasına ragmen kaşlarımı inceltiyorum ifade sert olmasın okadarda diye..

doğal saçın ne renkse radikal olmayan 2 ton açığı gölgeler bence en yakışakı keşke öyle yapabilsem ne yazık ki çoktan rengarenk oldum :(

ben beyaz tenliyim kaşlarımda siyah saçımda da siyah boya var bence harika oluor.ama kaşalrının rengi açıksa sırıtabilir siyah degilde bi açıkrengi koyu kahveyi dene

Arkdslar bende sacım, kahveye boyamak ıstıyorum ama kasım sıyah ten rengımde bugday sızce boyamam gerekırmı kuafor boyamam gerektıgını soyledı ve kas boyamanında saglıklım olmadıgını duydum onerıerınız???

Kızlar benim saçlarım kahverengi kaşlarım siyah tenim esmere yakın ama tam esmer değil...
Saçımı boyamak istiyorum ama karar veremiyorum.
Bir de kaşlarımın rengini değiştirmek istiyorum fakat normal saça sürülen boyadan mı süreceğim onu bilmiyorum .Eğer saç boyasından sürersem kaşlarımda dökülme olacağından korkuyorum.
Saç boyasıyla kaş boyayanlardan fikir istiyorum kızlar..
-tatlicadiarzu-

canım ben esmerim ve kaşlarımı saçıma sürdüğüm boyayla boyuyorum ve daha da gürlerştiler sanki :S ama inan çok güzel oluyo, bu arada ben de tavsiye istiyorum, saçlarımı kumrala boyadım tuttu artık kumrallar, ben sarıya yakın bişey istiyorum geçen sene uçlarını boyatmıştım yarısına yakınını herkes beğenmişti esmer olmama rağmen, ne renk yapmalıyım? fikri olan var mı acaba?

bence de siyaha boyatma açık renk saçlı açık renk kaşlı ve beyaz tenli bir arkadaşım koyu kumrala boyatmıştı da berbat olmuştu hele siyahı hiç düşünemiyorum

Back