Ten rengini doğal yollarla değiştirebilir miyim?

Solaryuma gir
Yada güneşlen yazın
Kararmak kolay beyazlamak zor:))

Aaa ne demek bende daha da insanların bilgili olması için elimden geleni yapmaya ittiğin için mutesekkiimm :'(
iyi ma
Aaa ne demek bende daha da insanların bilgili olması için elimden geleni yapmaya ittiğin için mutesekkiimm :'(
tatlım senin gibi iyilik meleği insanları bu asırda görmek yani varlığından haberdar olmak beni mutlu etmekle birlikte karamsarlığımı da giderdi ..çünkü duyarlı insanların sayisi gezegenimizde azalıyor

Estafurullah senin sayende azalmaz sonuçta sende magazin sayfalarina direk düşünmeden yorumlayan tiplerdnsin derler ya aklı yok fikri var tam da sana oturdu ama yanlış anlama bu sadece bir deginmeydi eee sen olmazsan insanları nasıl aydinlatacagiz iyilik versin Allah sana

sevgili sitilo niye sürekli hakaret ediyorsun aklın yok demişsin ..senin için ölçü nedir akıl olarak ..mesela sen daha bir siteye giriş yapmak için bu sitenin üyelerine danışıyorsun konumu nasıl açayım diye..bu mu akıl ölçün..oxfortta hoca olanlar bile senin gibi akıl küpü olduklarını iddia etmiyorlar..neyse tatlım seni seninle başbaşa bırakıyorum

Canim sen başlattığn için olabilir mi ben bişey danistim sen direk kendine has olan üslupla cevap verdin konu ile bilgin olmayıp hemde kii ben asla tartışmayı sevmem ama sen sürekli samimiyetsiz şekilde yaklaştın ve ben akilli olduğumu da iddia etmedim sadece sana karşı fikrimi söyledim bu büyüten sensin sataşan sensin bence bidaha düşün ....

Ben yeni katıldım bilmiyorum konu açmayı görmek istemezsen bakmazsin seni düşünemm kusura bakma ya da engelle inan ki umrumda değil :) insanlar biseyi bilmediğinden akılsız sayılmazlar dimi bence o senin terbiyesizligindir

Burda akıllı olduğumuda ima etmedim asla da bu belirsizdir canım :) ayrıca konu hakkında en ufak fikrin yokben bilmediğim bir platformdayim nasıl gönderi paylaşılır ne denir nereden paylaşılır bilmiyorum yeni uyeyim bilmediğim biseyi asla bana akılla kiyaslattirma bu senin terbiyesizligini gösterir ... Rahatsız olduysan bakma satasip yorum yapma o zaman .

sen ne ahlak yoksunusun be ..utanmaz arlanmaz gerizekalısın ..bi kere terbiye konusunda erozyona uğramış birisin terbiyesizlik yapma ..yeter ya utanmaz

ben sana sataşmadım ..ben sadece orda mizah yaptım lakin odun gibi bir kafaya sahip olduğun için işi terbiyesizliğe döktün

sen ne ahlak yoksunusun be ..utanmaz arlanmaz gerizekalısın ..bi kere terbiye konusunda erozyona uğramış birisin terbiyesizlik yapma ..yeter ya utanmaz
Yarası olan gocunur terbiyesizligindir o senin hemen hakaret etme hukuk öğrencisiyim seninle çok pis ugrasirim

ben sana sataşmadım ..ben sadece orda mizah yaptım lakin odun gibi bir kafaya sahip olduğun için işi terbiyesizliğe döktün
Odun mu ? Odun öyle bir saplanirki sana sok olursun issiz insan ol önce yeni katıldım ben ne biçim bir kızsın sen ya nereye ne yazılacak bilmiyorum annenin karnında elektronik eşya ile mi doğdun sen havalara bak hele

Evet değildir lakin senden çok yasa bildiğim kesindir çok hak bildiğim kesindir ben sana hakaret etmedim sen hakaret ediyorsun hakaret daha ağırdır küfürden
bak tatlım eğer öğrenciysen şunu bileceksin senden büyük insanlara terbiyesiz demeyeceksin akılsızsın demeyeceksin ..şimdi hukuk guguk okuyorum dedin ya emin ol iyice üzüldüm ..hukuk dersi alan bir insanın böyle ishal ağızlı olması ülkem adına beni üzdü

Akıl yaşta değil bastadir istediğin kadar büyük ol haksızlık yapmış san hoşuma gitmeyen tavır sergilersen cevabini alıp oturursun o kadar basitsiniz ki seviyenize inmeyecegim gayet basitsiniz tek düze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…