- 16 Nisan 2010
- 10
- 0
- Konu Sahibi fatmazehra1
filipinlerde kojik asit üretimi yapılıyor.prinçten elde ediliyor.yani doğal.bu doğal asitten sabun,losyon,vazelin vb yapıyorlar.bu tende ki melanini parçalayıp azaltıyor.lekeleri temizleyip daha sonrada beyazlaştırıyor.çok hızlı etki eden karışımlarıda var.türkiyeye getiren internet üzerinde birkaç kişi var ama çok pahalıya satıyorlar.
ebay üzerinde daha uygun.ben sipariş verdim.bilginize...
bu arada anlayamadığım bir nokra var.vücuttaki melanini,esmerliğe sebep olan maddeyi yani,azaltınca güneşten zarar görme oranı artıyormuş.o yüzsen böyle bir şey kullanıp ten rengi beyazlayınca güneş kremi dürüp dışarı çıkmak gerekiyormuş.koyu tenliler için durum böyleyken nasıl oluyorda zaten açık tenli olnalar etkilenmiyor?turkbayragi
ebay üzerinde daha uygun.ben sipariş verdim.bilginize...
bu arada anlayamadığım bir nokra var.vücuttaki melanini,esmerliğe sebep olan maddeyi yani,azaltınca güneşten zarar görme oranı artıyormuş.o yüzsen böyle bir şey kullanıp ten rengi beyazlayınca güneş kremi dürüp dışarı çıkmak gerekiyormuş.koyu tenliler için durum böyleyken nasıl oluyorda zaten açık tenli olnalar etkilenmiyor?turkbayragi
Son düzenleme: