Lekeler, Çiller ten rengini beyazlatmak mümkün ? !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

fatmazehra1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
10
0
filipinlerde kojik asit üretimi yapılıyor.prinçten elde ediliyor.yani doğal.bu doğal asitten sabun,losyon,vazelin vb yapıyorlar.bu tende ki melanini parçalayıp azaltıyor.lekeleri temizleyip daha sonrada beyazlaştırıyor.çok hızlı etki eden karışımlarıda var.türkiyeye getiren internet üzerinde birkaç kişi var ama çok pahalıya satıyorlar.
ebay üzerinde daha uygun.ben sipariş verdim.bilginize...
bu arada anlayamadığım bir nokra var.vücuttaki melanini,esmerliğe sebep olan maddeyi yani,azaltınca güneşten zarar görme oranı artıyormuş.o yüzsen böyle bir şey kullanıp ten rengi beyazlayınca güneş kremi dürüp dışarı çıkmak gerekiyormuş.koyu tenliler için durum böyleyken nasıl oluyorda zaten açık tenli olnalar etkilenmiyor?turkbayragi

Son düzenleme:
özellikle afrikada çok kullanılan beyazlatıcılar var fakat sağlığa zararlı imiş. denizde yanıp da bronzlaşanlar için mi bu. cildi gerçek rengine çeviriyorsa güzel de , afrikalıyı beyaz yapacaksa doğru bulmuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben ne yüzüme ne koluma nede bacağıma kullanacam sadece bikini bölgesine oda iç bacakların üst kısmı sadece heryeri değil :KK43:((
çok siyahlaştı iç çamaşırı kısımları.yani güneş falan görmeyecek

kojic acid-kojic acid soap-kojic acid lotion diye aratırsan bulabilirsin.ben sipariş verdim.birer tane.zenciyi ne yapar bilmiyorumda ama esmer insanı beyazlaştırıyor.melanini yok ediyor.ama kullanmayınca melanin zaten güneşten korunmak için otomatik salgılanıyor.güneşin altında kalınca kararma güneşin yakmasında değil güneşten korunmak için koyu melanin salgılanmasından...

Kojik asit içeren ürünlerden ben de kullandım. Şimdiye kadar ten rengini açma konusunda kullandığım her şey fos çıknca bundan da pek umudum yoktu ama bu inanılmaz bir şey gerçekten. Cilt rengim ciddi anlamda açıldı, hiçbir zararı da olmadı. Deneyin derim. sengözlerimebaksanab

çok uzun süre kullanmanız ve güneşe dikkat etmeniz lazım. ben 4 ay kullandım bu kojic asid sabunu ve kremini.bıraktıktan birkaç ay sonra eski halime döndüm. öyle çok aşırı bir açılma da olmadı yani

X