Ten rengini acmak için...

ridolf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
42
0
Kızlar ten renginizi acmak ve güneşten kaynaklanan lekeleri yok etmek için hangi ürünleri kullanıyoruz.Yardımlaşalım mı?İlk ben başlıyım ben oriflame in essentials serisinden cilt rengini aydınlatan fairness sabun ve losyonu kullanıyorum.Çok memnunum.Ayrıca optimal in leke giderici even out krem de cok etkili sizlerden gelen değişik ürünlerdeki tecrübelerinizi dinlemek hoşuma gidicek.Haydi pamuk eller klawyeye sırnaşık şey

uzun zamandır araştırıyorum işe yarayacak birşey bulamadım henüz

Yok mu ummuhan dan baska tavsiyesi olan.Zaten oda benim gibi bişi bulamamış henüz...

ten rengini açmak çok zor iş yıllardır araştırıyorum etkli birşey bulamadım henüz

ben kose nin beyazlatici serisini kullaniyorum ozellikle maddi durumu iyi olanlar için unlu markalarin beyazlatici serilerini oneririm çunku melanin uretimini en aza indirgiolar. ben aslinda beyaz tenliyim ama bu yasima kadar kendimi hiç gunesten korumadim ondan yuzum boynum ve vucuduma gre çok daha esmer çok yuksek faktorlu bir kremle beyazlatici seri kullanin derim ben simdiden iki ton açildi sabahlari fark fark ediyorum ozellikle ama yinede gunes kremi kullaninca kizariyo yuzum ve eski haline donuyo ama daha kullanmaya baslayali 1 hafta olmadi birde bu aksamdan itibaren limon yagi kantaron yagi karisimina basladim hadi hayirlisi diyorum

oriflamın o seriseni bende aldım ama daha düzenli kullanmaya başlamadım.
sonuç alan varmı

madem konu açılmış bende bi başlık açacaktım ki açacam ilerde sizlerle paylaşayım dedim arkadaşlar hiç kimseden duymadim kendi deneyimimdir iyikide denimişim diyorum anlatamam size mutluluğumu bundan yaklaşık 20 gün önce yüzümde bi ferahlık hissetmek istedim ve yüzümü diş macunuyla yıkadım inanılmaz rahatlatıp temizlediğini farkettim sonucta ağzıma güvenle kullandığım birşeydi arkasından da yüzüme kırmızı kantaron yağı sürdüm ve yaklaşık 5 gün sonra farkettiğim yüzümün çok berrak oluşu say say bitmeyecek tabi :))) evet bayanlar diş macunu yüzümü harika temizliyor ferahlatıyor naneli oluşundan dolayı yüzümü gerdi bir ikincisi içindeki karbonat türevi karışımlar olduğu için tabiki ten rengimede etki etti kantarona gelince evet lekelerimi açtı en büyük mucizeside göz altımada sürmüştüm kırışıklıklarımın yok olmasıydı devamlı nemlendirmeme rağmen gitmiyordu çok ince mimik çizgilerim vardı ha onlarda gülmeden görünmeyen şekildeydi şimdi gülsem bile çok az belli oluyolar her gece yatmadan yüz temizliğimi diş macunuyla yapıyorum öle yıka durula o da bekletmiyorumm ardından kantaron iyice emin olmadan yazmak istemediğim için bu zamana kadar bekledim denemediğim hicbirşeyi tavsiye etmem sonucta cilt sağlığı önemli konu yapmak sizlere kalmış öpüldünüz

ağzına alabildiğin kadar bebeğim en büyük örneği benim çok ama çok memnunum iyiki de yapmışım diyorum

ben sari kantaron ve limon yagi kullaniyorum cildi inanilmaz temizliyor. sabahlari da bembeyaz oluyor cildim ama surekli gunes kremi kullaniyorum ondan kizartio azcik ondan hala beyaz gorunemiyorum duzenli devam edicem kullanmaya bu arada oriflame in o serisini kullanan baska arkadaslari okumustum kk da pek memnun kalmadiklarini yazmislardi

ben kullandım orfilame, gayet de düzenli kullandım, hiçbir etkisi olmadı.

memnum kaldim diyeni hiç duymamistim zaten ayricada içeriginde ne cilt tonunu açmaya yardimci bi bitki var nede bu bitkiden uretilmis asitler belki de sadece aydinlaticidir.

canım bende yaklaşık 2 haftadı oriflamenin sabunundan kullanıyorum henüz bir etkisini göremedim sanki beni daha da esmerleştirdi sinir oldum bu sabuna kötükedihüso

canim cildin çok hassas degilse limon suyu sur tuzla ov ya da içeriginde c ve e vitamini olan maskeler kullan papatya ozlu olanlar da iyi gayet yada limon yagi ve sari kantaron yagini karistir kullan

ben kilin de iyi geldiğini duymuştum cilt rengi için bugün kullanmaya başladım bakalım faytdalı olursa yazarım kızlar

kızlar yapmaya devam ettiğiniz uygulamalar işe yarıyormu? elişmelerden bizi de haberdar edin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…