Dudak Makyajı ten rengimize uygun ruj renkleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

karin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
65
0
arkadaşlar ruj rengi seçimi aslında allık, far ve ten ürünleri rengi kadar önemli.. ten, göz ve saç rengine uygun seçilmeyen bir ruj insanı yorgun, hasta,yaşından daha olgun gösterebiliyor. burda ten, göz ve saç renklerimizi belirterek kendimize en çok yakıştırdığımız ruj renklerini resimli, marka ve isim belirterek paylaşabiliriz diye düşündüm.
katılımcılara şimdiden teşekürlera.s.

evet konuyu açan kişi olarak başlangıcı yapıyorum..ten rengim, buğday, göz rengim kahverengi, ve açık sarı röfleli:) ruj renklerinde tercihim genelde doğal tonlar..
en çok kullandığım rujlar resimdekiler; 1.mac vegas volt ( pembe,turuncu arası canlı mercan rengi)
2.mac hello ktty big bow ( pembe mor ışıltıları olan fuşyaya dönük parlak pembe)
3.kajal shiny dream victory(altın ışıltılı şeftali)
4.loreal glam shine casual beije( bej pembe,dudak rengine yakın)
5.oriflame power shine peach nectar ( açık şeftali pembe)
6. mac lip conditioner gentle coral( portakal rengi ve pembenin karışımı muhteşem renk en sevdiğim):asigim:
çok koyu kırmızılar, çok mat koyu pembeler, çok açık sedefli pembeler,kahveler ve turuncular bana yakışmıyor..

Eklentiler

• $rj 082.jpg
    $rj 082.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 373
Son düzenleme:
benim tenim beyaz hemde çok beyaz o yüzden kırmızı ruju sürüp 5 dkka bekleyip peçeteyle siliyorum yavaşça doğal kırmızılık oluşuyor=)

Benim ten rengim aşırı beyaz,gözlerim ela,saçlarım platin sarı,katı ruj kullanmıyorum fırçalı ruj kullanıyorum ve genelde bej-şeftali tonları alıyorum,açık renkli bi pudra-şeftali tonlarında top allık,siyah göz kalemi ve bej ya da şeftali tonlarda bi parlatıcıyla süper bi görüntü oluşuyor,maybelline,nivea ve lorealde çok güzel doğal tonlarda parlatıcılar var,haa bir de çok açık mat pembe parlatıcı da çok güzel duruyo beyaz ten ve sarı saçla

ten rengim cok cok acıktır genelde pembe kırmızı arası tonları kullanırım su aralar guerlain rujlarına takmıs durumdayım rujların hem tasarımı hemde renkleri oldukca ilgimi cekiyor :)

bu arada renk secimlerinde sadece ten renginin onemli oldugunu kesinlikle dusunmuyorum kısının yuz hatları kaslarının saclarının rengi dudak yapısı vb. renk seciminde inanılmaz derece etkili

X