• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten rengi oje ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlar uzun zamandır ten rengi bir oje arıyorum geçen gün Flormarın mağazasına uğradım yok arkadaş. O kadar oje içinden bir türlü bulamadım. Şu renge yakın bir renk bilen varsa söyleyebilir mi ? :31:
Mümkünse kolay bulunabilen markalar olsun. Pastel, Golden R., Flormar..

Aslında sephora Ve Mac'de de aradım ama yoktu. :kkk:

9lwwu.jpg
(Bu biraz koyu gerçi)

İstediğim ton tam da böyle..

9lwxl.jpg

Bende arıyorum böyle bi renk
Flormar'a baktım bulamadım,246 numara aldım ama oda tam istediğim gibi değil tabi

merhaba essence markasının nude koleksiyonu var 6-7 renk var istediğinizi begenip alabilirsiniz...(essence markası gratıslerde var)
birde golden rose 150 numarası var ben aşık oldum bu renge :)

Kızlar uzun zamandır ten rengi bir oje arıyorum geçen gün Flormarın mağazasına uğradım yok arkadaş. O kadar oje içinden bir türlü bulamadım. Şu renge yakın bir renk bilen varsa söyleyebilir mi ? :31:
Mümkünse kolay bulunabilen markalar olsun. Pastel, Golden R., Flormar..

Aslında sephora Ve Mac'de de aradım ama yoktu. :kkk:

9lwwu.jpg
(Bu biraz koyu gerçi)

İstediğim ton tam da böyle..

9lwxl.jpg

bence en güzeli golden rose fantastic color 109 numara. hala bulamadıysan dene derim.

bende golden rose nin o8 numarasını kullanıyorum ten rengi cok güzel onuda kullanabilirsiniz ve cok kalitelidir

flormar 344 . watsonstan almıştım istediğin renge yakın bir renk. açık ten rengi gibi duruyor sürünce

Ama essence nin kalitesi iyi degil ya:( O kadar essence den ojem var 2.güne kötü olmaya basliyor tirnagimdaki ojeler

evet maalesef tirnakta uzun süre kalmiyor :50: ama bu yeni ojelerin cabuk kurumasi benim cok hosuma gidiyor o yüzden hergün yeniden süresim var :1::21:

Back