merhaba güzel kadınlarım . Geçen instagramda gördüm ten rengi boya ile çatlakları kapatıyorlar. Nişantaşı'nda yapan bir dövmeci. Bu işlemi yaptıran var mı. Boyayı çatlağa enjekte ediyorlarmış ve çatlak doluyormuş bu yüzden derinliği azalıyor ve rengide ten rengine eşitleniyor. Bronzlaşınca boyada bronzlaşıyormuş.
Aaaaa lazer kaç seans gittiniz ve hangi lazeri yaptırdınız? Ben yılbaşından sonra gitmeyi düşünüyorumda lazer için. Aynı lazermi vs bilgi verirseniz çok sevinirimmerhaba dövme işlemini yaptırmadım. Ama çatlak için lazer ve neslim güngenin fibroderms işlemlerini yaptırdım. Kesinlikle bir işe yaramadı.
Yaptırdıktan sonra lütfen iyi kötü yorumlarını paylaş bizimle. Genelde tamam deyip paylaşmıyorlar umutlandırıyorlar. Çok günah bence. Lütfen siz paylaşın. Bizde ona göre yol çizelim. Çünkü kolay para kazanmıyoruz birbirimize destek olmamız lazımMedikal dövme yaptıran var mı çatlaklarına arkadaşlar yaptıracağım yazanlar vardi
Bende yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırınca yazıcam. Artık kim daha önce yaptırırsayaptırmadım henüz kimse yorum yapmıyor çünkü.
İyice araştırmadan yaptırmayın derim bu tarz şeylerin geri dönüşü olmuyor çünkü.
Şuan bir bb glow furyası çıktı fondöten tarzı bir boya ve bir aletle yüze uygulayıp lekeleri kapattıklarını iddaa ediyorlar yaptıranlar ilk aylarda memnun sonrasında daha büyük renk farklılıkları ve geri dönüşü olmayan kötü sonuçlar alınıyor.
Kaldı ki çatlak kapatma daha derine uygulanacak bişey dövme bile bir süre sonra canlılığını kaybedip rengi değişiyor.
Rengin eşitlenme umudu daha kötü renk farklılıkları getirebilir
Ben kesin yaptırıcam ama tarihten emin değilim çünkü lazer yaptırdım. Hiç faydası olmamakla birlikte birde iz yaptı. İzlerin tamamen geçmesini bekliyorum.. Herkes faydasını göremeyeceksin lazerin boşuna dedi, haksızda çıkmadılar.. şimdi bide izlerle uğraşıyorum..renk farklılığı olması çok büyük sıkıntı olur
Buarada nişantaşındaki yeri bana özelden yollayabilirmisin? Bende bağdat caddesindeki yeri sana yollayayım. Fiyat farkı varmı ne nedir karşılaştırmak iyidirBen kesin yaptırıcam ama tarihten emin değilim çünkü lazer yaptırdım. Hiç faydası olmamakla birlikte birde iz yaptı. İzlerin tamamen geçmesini bekliyorum.. Herkes faydasını göremeyeceksin lazerin boşuna dedi, haksızda çıkmadılar.. şimdi bide izlerle uğraşıyorum..
İyice araştırmadan yaptırmayın derim bu tarz şeylerin geri dönüşü olmuyor çünkü.
Şuan bir bb glow furyası çıktı fondöten tarzı bir boya ve bir aletle yüze uygulayıp lekeleri kapattıklarını iddaa ediyorlar yaptıranlar ilk aylarda memnun sonrasında daha büyük renk farklılıkları ve geri dönüşü olmayan kötü sonuçlar alınıyor.
Kaldı ki çatlak kapatma daha derine uygulanacak bişey dövme bile bir süre sonra canlılığını kaybedip rengi değişiyor.
Rengin eşitlenme umudu daha kötü renk farklılıkları getirebilir