Cilt Bakımı Ürünleri Ten rengi açmak ? (Acil)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Canım merhaba çilleri açmak içinde bu maske kullanılsa işe yarar mı ?Çok kremler aldım ama etki etmedi güneş koruyucu kullanıyorum 50 faktörlü fakat gittikçe daha da çok artmaya başladı çillerim. :14::43:

--
canım öncelikle güneşe asla koruyucu sürmeden çıkma . niveanınkiler falan kullan gayet iyi koruyo .
Valla bu domates maskesi işe yarar mı bilmiyorum canım . Bu domates maskesi ten rengini açmak için kullanılıyor :)
Ayrıca çiller için biyerde birşey okumuştum kullananları çok memnundu sonuçtan . EXPİGMET adlı bir krem . ilaçta değilmiş fiyatıda 8*10 tl arası bişeymiş . Dene istersen tatlım o.o

Canım merhaba çilleri açmak içinde bu maske kullanılsa işe yarar mı ?Çok kremler aldım ama etki etmedi güneş koruyucu kullanıyorum 50 faktörlü fakat gittikçe daha da çok artmaya başladı çillerim. :14::43:

--
celikle güneşe asla koruyucu sürmeden çıkma . niveanınkiler falan kullan gayet iyi koruyo .
Valla bu domates maskesi işe yarar mı bilmiyorum canım . Bu domates maskesi ten rengini açmak için kullanılıyor :)
Ayrıca çiller için biyerde birşey okumuştum kullananları çok memnundu sonuçtan . EXPİGMET adlı bir krem . ilaçta değilmiş fiyatıda 8*10 tl arası bişeymiş . Dene istersen tatlım o.o

celikle güneşe asla koruyucu sürmeden çıkma . niveanınkiler falan kullan gayet iyi koruyo .
Ayrıca çiller için biyerde birşey okumuştum kullananları çok memnundu sonuçtan . EXPİGMET adlı bir krem . ilaçta değilmiş fiyatıda 8*10 tl arası bişeymiş . Dene istersen tatlım o.o Umarım işe yarar ... İşe yararsa bizede haber ver :D

--
canım öncelikle güneşe asla koruyucu sürmeden çıkma . niveanınkiler falan kullan gayet iyi koruyo .

Ben solentanın güneş koryucusunu kullanamaya başladım.Çok iyi ürün dediler.Aldım bakalım artık daha da artmaz inşallah.Expigment,tretin bunları biliyorum canım.Kış geldiği zaman kullanıcam onları.Açıkcası birazda bitkisel olsun diye sordum ama demek açılmıyor.Sağol canım :37:

öncelikle kesinlikle ve kesinlikle uzun süre güneşe çıkmamaya çalış. çıkarsanda fazla vücudunu açıkta bırakan şeyler girme açıkta kalan yerlerine +50 faktör güçlü bir güneş koruyucu sür. denize gitme şapkasız dolaşma öğle saatlerinde dışarıda bulunma. bununla birlikte vücuduna bol bol kese yap yüzünede peeling. limon suyu cart curt hepsi hikaye onlar geçici çözüm pigmentleri geçici engelliyorlar ertesi gün yine aynı olursun. pigmentlerin ne kadar fazlaysa o kadar güneşten kaçman gerekiyor. bunları yaparsan eğer doğal ten rengin açıksa(çok esmer değilse) zaten açılırsın. ama doğal ten rengim esmer daha güçlü birşeyler istiyorum diyorsan. (çok zorda kalmadıysan kullanma) expigment. kullan. bir şey daha +50 faktör güneş kremi kesinlikle kullan hem yanmanı engeller. hemde sürünce yüze geçici bir beyazlık veriyor. geçici beyazlık içinde en etkili formül watsons taki beyazlık maskesi var ısırgan otlu. o da işe yarıyor. ama işin özü güneşten korunmak. ne kadar güneşe çıkmazsan o kadar beyaz kalırsın.

Back
X