Ten nasl beyazlatrlr?yardmm

krater

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
7
0
86
İzmir
arkadaşlar ya ben çok esmerim nasıl cildimi beyazlaştırabilirim.bir de yaz geldi.dahada esmerleşiceğim. lütfen yardım edin. :(

Güneşten korun,koruyucunu sür.Ben piyasadaki beyazlaştırıcı kremlerin kullanılmasını pek önermiyorum,zaralı olurlar.

dahada kararmamak için evden çıkmıcaksın güneş batınca çık =)
beyazlatıcı kremlere vs güvenme sakın bronzlaşabilirsin ama beyazlayamazsın.

50 faktorlu gunes koruyucu kullan
yaz boyu kararmazsın en azından

Annem esmerdir. ama bildiğiniz esmer hani...
1-2 ay sabahları ya da limon buldukça ellerine kolların ve yüzüne limon sürdü..yıkamadı bile kendi çıkıyor çünkü.i annem şimdi benden daha de beyaz ve saçlarını sarıya çevirdi...düşünün artık gerisini. gerçekten işe yarıyor.

ya arkdşlar ben ten rengmden rahatsızlık duymuyordum ama bu yaz güneş kremi kullanmadm ve yüzüm çok solgun ve resmen karardı bilirsiniz havuzun klorlu suyu karartıyor ne yapmam lazım_? ten rengimi açmak ve cildimi canlandırmak istiyorum

bn arap kızı kremi ni duymştum ünlüler falan (nicole kidman var hatrladıım) onu sürüolarmış beyazlatıomş

un ve domates maskesi var arkaaşlar. ben denedim işe yarıo. ben yaptım etrafımdakiler yüzüne naptın rengin açılmış dediler. ben bugday tenliyim ne çok esmer ne çok beyaz... denemekten zarar çıkmaz doğal bir yöntem...

bende beyazım ama sigaradan dolayı yüzüm matlastı biraz karardım sankikafamçokkarıştı patricide arkadasım bu limon zararlı olmazmı yüze?

neden beyazlaşmak istiyorsunuz ki? esmer ten her zaman daha sıcaktır, daha caziptir. üstelik ciltte beyazlama diye birşey söz konusu olamaz hiç bir zaman, sadece cildin matlığı ve lekeleri giderilebilir ve cilt daha aydınlık bir görüntü alır. Cilde renk veren pigmentlerin çokluğu yada azlığına göre esmer, kumral yada sarışın oluruz, yani bize renk veren, hücre içindeki kromatoforda bulunan melanindir. yani dıştan birşeyler sürerek ten rengini açmak olası değildir. Doğal birşeyler istiyorsanız lekelere karşı çay ağacı yağı kullanabilirsiniz, yada cildinizdeki matlığı atmak için c vitaminli kremler olabilir. üstelik dışardan beyazlatmak için uygulayacağınız kremler çok kısa bir süre aydınlık görüntü verebilir, bir kaç gün daha beyaz görünmek için bi ömür lekeli dolaşmaya değmez bence. bi süre sonra ciltte melanin denilen renk pigmenti birikir ve kalıcı/zor tedavi edilen lekelere dönüşür.

Son düzenleme:
bn arap kızı kremi ni duymştum ünlüler falan (nicole kidman var hatrladıım) onu sürüolarmış beyazlatıomş

hiç zannetmiyorum NİCOLE KİDMANIN arap kızı kremi kullanacağınısırnaşık şey
ayrıca içerğinde kansorejen maddeler var yapmayın,kullanmayın.

Nicole Kidman arap kızı kullanmaz
Kesin satıs taktigidir
e kadında ruh gibi amakaydirigubbakcemile4

ten rengini m.jacksonın gecirdiği bir dizi ameliyatlarla acabilirsiniz
ameliyatsın ten renginin acılmayacagını söyliyorlar.
hem n.kidman dogustan beyaz günesede cıkmıyor demişti bi arkadas

slm madem sağlık köşesini bulamadın ben hemen yazıverem sana mide olayı ihmale gelmez hemen doktora gıt çunku vücutta meydana gelen hastalıkların yuzde 80 nı mide ve bağırsak kaynaklıdır. sigara içiosan bırak mıde de refluye sebep olabilir. gazlı asıtlı mideyı yoracak şeyler yeme yada içme soğan sarımsak bulgur bunlar mideye dokunur yıyosanda az yemeye çalış . sut mıdeye iyi gelırgunde 1 su bardağı içsen yeter abartırsan gaz yapar. bildiğimiz helva da mideye iyi gelır.marketlerde satılanlardan .onuda abartmadan yemelısın.kısa vadeli çozum için talcid denılen bir hap var. mide hapı hafiftir .eczaneden alabilirsin. mide ağrılarını durdurur.ağzına aldığın zman hemen erır zaten .diğer mide hapları gıbı ağır değildir.ama en guzeli hemen dr gıt. ihmal etme mazallah başka problemler çıkabilir. sağlıklı gunler diliorum

hiç önermem beyaz teni. ben çok zorluk çektim. güneşe çıksanız kızarırsızın. soğuğa çıksanız pancar olursunuz. en ufak darbede morarır. bence herkers doğal güzel. rabbim gönlümüzü aydın etsin. kalpteki huzur görünüşe de yansır. tatlı dilli güler yüzlü olmak nurlandırır yüzü-gözü.

bu arada pilav yaparken pirinçleri yıkayıp süzüyoruz ya,,, o suyu atmayıp yüzünüzü yıkarsanız matlaşır.

Back
X