Temzlik hissi uyandıran koku ( sabun,deterjan )

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bulgari blue temizlik hissi veren benim kokum harika sıkmaya kıyamıyorum. sanki her sıktığımda banyo yapmış hissi veriyor muhteşemmmmmmmmmm.:lepi:

tomm -tommy girl (sabun)
lancome -miracle(ne kokuyor anlamadım ama kokuyu kullanan arkadaşım terteemizmiş gibi bir his uyanıyor parfümü sıkınca :):) )
benim bildiklerim bu ikisi canım

Cacharel Noa yı kızkardeşim kullanmıştı. Çamaşır yumuşatıcısı, güzel bir deterjan kokusu hissiyatı alırdım hep. Temiz, fresh...

Ben de bu tür parfümleri çok severim günlük olarak kullanırım. Sabunsu pudramsı ve kremsi siyebileceğim parfümler:

Bulgari Femme
Bulgari Blv
Cacharel Noa
Armani she
Givenchy Only

dene ve düşüncelerini yaz lütfen. Beğeneceğini düşünüyorum

Ben bunu rossmanndan bugün aldim misss gibi sabun kokuyor öglen sürdüm hala var üzerimde bulabilirsen al canim bu tam aradigin koku bence yalniz wasserlilie olani güzel digerleri degil.Ben deodorantini aldim rolonuyla beraber.

parfum olarak bilemem ama deorant olarak kesinlikle nivea derim mis gibi kresi sabunumsu bi koku

noa ve miracle istedıgın tarzda kokular bence ıkısınınde orjınallerını kullandım fakat kalıcı oldukları soylenemez dp de olanları orjınalıne gore daha kalıcı bende mıs gıbı olsun ama kalıcı olsun ıstıyorum pek ıstedıgım kokuya ulasamadım kalıcı kokular genelde agır oluyo bakalım denemeye devam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…