Temzlik hissi uyandıran koku ( sabun,deterjan )

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
happy clinique de kesinlikle bu başlık altında yer almalı. çok fresh, hafif ve temiz bir koku.

ben temizlik hissi uyandıran bir koku istiyorum fikri olan varmı acaba ?

Allah iyiligini versin kiz sende beni öldurecan :roflol:

bi almanya kokusu bi temizlik kokusu bacim neden aklina geliyor boyle enteresa kokular :roflol:

Kiz sen cok yasa seni cok seviyom:asigim:a.s.

pıyasadakı en detarjansı sabunsu koku lancome mırachel dır noa olabılır ıkıncı olarak 3. olara gıvenchy very derım kesın bunlar ıstedıgınden bırıdır sengözlerimebaksanab

ben şuan escape aldım (celvın kleın) sabunsu gibi temiz bi kokusu var..çiçek pudra karışımı bişey..hoşş..

herkeze teşekkür ederim çok sağolun:enbuyukkk:

burdabi dlum parfümcü açılmıştı ama mlsf kapandı çok değişkular vardı mesela dove deo varya onun parfümü vardı..oda çok temiz bi kokudur..parfümü harikaydı deonun biraz daha yoğunuydu yani..yazın paso baştan aşağı sürüyodum..bulsam keşke yine

tommy gırl ü bende tavsiye ederim tamda genç kız kokusu,16 yaşımdayken parfümcü tavsiye etmişti bana çok hafif ferah. bide avonun pur blanca sı var oda temizlik kokuyo nişanlım her seferinde kokunu çok seviyorum diyo ne buu şampuanmı diyo Bende bozuntuya vermiyorum kendi kokummuş hesabı yani tavsiye ederim hem ekonomik ,günlük kullanabilirsin cnm .

Kullandığım parfümler arasında bana en çok temizlik hissi veren:

bvlgari'nin hemen hemen tüm kokuları sabunsu bi de armani white. buyrunnnnnnnnn

temizlik kokan çok hafif sade bi koku hatta alerjisi olupta parfüm kullanamayanlarada öneriyorum bi deneyin..davidoff echo..bence çok hafif ve temiz bi koku

Temizlik, sabun, pudra kokularını barındıran parfüm kesinlikle J.lo Glow vede Blvgari klasik çok hoş kokular deneyin lütfen delikafadulden

teşekkür ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…