Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ürünler geliyor da gümrük ücretine ek bir de kargo parasını almaya başladılar. Artık alışveriş tuzlu oluyor.Kızlar merhaba
Temu’dan alışveriş yapmak istiyorum ama acaba ürünler geliyor mu biraz internetten araştırdım ama yinede içim rahat etmedi ürünler gerçekten geliyor mu birde sepet tutarının üzerine gümrük ücreti ekleniyor mu
AliExpress daha uygun bence ya temu da cok fark göremedım ben ben de AliExpress’ten alışveriş yapacağım gerçekten çok uygun şeyler var tabi ben sence kişisel yönelik şeyler almayı düşünüyorum ama temu bana cok uygun gelmedi alan arkdasım vardı evet geldı de guzeldı ama geçen sene sanki daha da uygundu da bu sene çok fazla uygun bir şey göremiyorumKızlar merhaba
Temu’dan alışveriş yapmak istiyorum ama acaba ürünler geliyor mu biraz internetten araştırdım ama yinede içim rahat etmedi ürünler gerçekten geliyor mu birde sepet tutarının üzerine gümrük ücreti ekleniyor mu
Aliexprese bakıyım en iyisi çok teşekkür ederimAliExpress daha uygun bence ya temu da cok fark göremedım ben ben de AliExpress’ten alışveriş yapacağım gerçekten çok uygun şeyler var tabi ben sence kişisel yönelik şeyler almayı düşünüyorum ama temu bana cok uygun gelmedi alan arkdasım vardı evet geldı de guzeldı ama geçen sene sanki daha da uygundu da bu sene çok fazla uygun bir şey göremiyorum
Teşekkür ederimgeliyor bir sıkıntı yok. 7 - 10 -15 gun gibi degisiyor suresi. urunlerden ben cok memnunum. kendi ülkemiz yuzde 60 vergi koydugu icin tabii aldigina yüzde 60 ekleniyor ama yine de uyguna geliyor. burada en k.çkirik minik seyler bile dunyanin parasi. cogu durumda temu cok daha ekonomik bu haliyle bile
Anladım çok teşekkür ederimEvet geliyor.
Evet gümrük ücreti ekleniyor
Yurtdışı alışveriş limiti kargo dahil 30€’ya düşürüldü. Bu tutarın üzerinde alışveriş yapamıyorsunuz.
Geliyor. Ben daha once alisveris yaptim. Aldigim 5 parca urun aynen gorseldeki gb sorunsuz geldi. Fakat sinirlama getirildigi. Ucuz diye aldigin urun Turkiye fiyatina geliyor kargosuyla beraber. Mantikli olmuyor artik ordan alisveris.Kızlar merhaba
Ürünler geliyor ama her üründen en az %60 lık vergi alınıyor yani biraz pahalı oluyorKızlar merhaba
Her ürünün vergisi sepette ekleniyor, belirtilen limitin üstüne cikamiyorsun zaten. Benim ürün 7gunde geldi. Eksiksiz.Kızlar merhaba