• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temporal lop epilepsi ve anksiyete yasayanlar lutfen yasadiklarimizi paylasalim!

mamismarshmallow

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
193
99
298
35
Selam herkese kadinlar kulubune yeni katildim yurt disinda yasiyorum 30 yasindayim ve bu yilin basinda panik atak tarzi bir nobet gecirdim ama hemen bir noroloktan randevu aldim Mr da beyimin sag temporal lobumda scarring yani kucuk bir lezyon saptandi eeg de beynin otaraftaki bolumunde anormal elektrik aktivitesi saptandi. Ben sok tabi 30 yildir hicbir sorun yok bu nasil oldu anlamiyorum. Cunki bu scar ya kucukken gecirilen atesli hastaliktan yada travma sonucu olusuyormus😢 Lamotrigine diger adi lamictal ilaca basladim.. nobet gecirmiyorum ama yogun anksiyete yasiyorum tekrar olacak diye ödüm kopuyor cunku ilk olayi yasadigimda acile gittik ve çok kotuydum.. hayatm bu olaydan sonra cehenneme dondu ya duygusal olarak çok kotuyum yada fiziksel olarak... hep kendimde baska baska hastaliklar varmis gibi hissediyorum midem arisa kendimi kotu hissetsem hemen google dahada çok psikoljmi bozuyor... pek cok tahlilller yaptrdm temiz ama Türkiyede olup kendimi turk hekimlere teslim etmek istiyorum. Lutfen ayni durumda olan arkadaslar varsa deneyimlerinizi paylasirmisiniz😔

Back