Gelinlik Modelleri temmuzdaki düğün için şimdiden gelinlik seçmek..

sEvGi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
258
1
merhaba arkadaşlar..
tecrübeli olanların fikirleri çok önemli şuanda.. Henna gelinlikte bir gelinlik beğendim aslında bugüne kadar hiç giymem dediğim bir tarzdı ama üzerime giyince çok yakıştığını fark ettim..üstü tamamen işlemeli göğsünün birinde bi pile var, altı fırfırli gibi ve o fırfırların üzerlerinde ara ara danteller var.. fiyatı da çok çok uygun..

sorun şu ki düğün gelecek sene temmuzda.. acaba ben bu gelinliği alırsam bir gün pişman olur muyum...:97: modası falan geçer mi..:96: gelinlik seçmek için çok mu acele ediyorum.....:KK43: bana yardım edebilir misinizz çok zor durumdayım.... :KK37::97: :26:

Son düzenleme:
önce düğünü yapacağınız mekanı belirleseniz, yani kır düğünü mü, havuz başı mı, salon mu?
örneğin işlemeli taşlı allı pullu bir gelinlik kır düğünü konseptine uygun olmaz..
sonradan bu konuda pişmanlık duyabilirsiniz.. bunun dışında siz beğendikten sonra modası pekte önemli değil bence.

tecrübeli değilim ama gözlemciyim :) fikir sürekli değişiyor, daha sonra beğenmeyebilirsin.. biraz daha gezmek dolaşmak en iyisi..

aslında düğüne çok var ve yapılacak mekan kapalı bi mekan olcak gibi.. önümüzdeki ay kesinleşecek o da.. biraz acele ediyorum sanırım..:97:

teşekkür ediyorum fikirleriniz içinn:KK71:

kesinlikle acale ediyorsun daha çok var şimdi çok beğenerek alırsın daha sonra bi model görürsün pişman olursun o yüzden bekle seneye bakarsın

:KK28: kızlar peki havuz başına ne tarz gelinlikler önerirsiniz??? boyum 169 kg 53
mekan buuu..
$kılıçoğlu4.jpg $kılıçoğlu1.jpg

X