Gebeliğe Hazırlık Temmuzda gebelık bekleyen hamıle adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Arkadaslar boyle bir konu acmak istedim söyle anlatayım 3 ay önce bir düşüğüm oldu ve o hamileliğim catlatma ıgnesı ile oldu bu ay klomene başladım yine ve adet tarihim 26 temmuz bakalım bu ay hayırlısıyla gelecek mı bebışler

Arkadaslar boyle bir konu acmak istedim söyle anlatayım 3 ay önce bir düşüğüm oldu ve o hamileliğim catlatma ıgnesı ile oldu bu ay klomene başladım yine ve adet tarihim 26 temmuz bakalım bu ay hayırlısıyla gelecek mı bebışler
İlk aydan klomen ve iğne ile mi olmuştu gebeliğiniz?

En azından kalmışsınız. İnş ikinci hamileliğinzi de hemen olur ve sağlıkla doğumunuz olur.
Ben 4 ay kullandım olmadı.
Ara verdim .
Şimdi iki aydır yine başladı tedavimiz .ama tutmadı hala . 1 sene içinde 6 ay kullanmış oldum ara ara klomeni.ve iki kez iğne kullandım.

En azından kalmışsınız. İnş ikinci hamileliğinzi de hemen olur ve sağlıkla doğumunuz olur.
Ben 4 ay kullandım olmadı.
Ara verdim .
Şimdi iki aydır yine başladı tedavimiz .ama tutmadı hala . 1 sene içinde 6 ay kullanmış oldum ara ara klomeni.ve iki kez iğne kullandım.
İnşâllah rabbim sıze de bana daanne olmayı nasıp eder inşallah bu temmuz ayında klomenle yıne hamıle kalırım ve inşallah bu sefer kaybetmem bebeğimi

Back