Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Bu ay ilk denemem. Ovulasyon testiyle takipte yaptim, belirtilerde var Rabbi ol dediyse olmuştur zaten ama heyecan yapiyorum işte
Hadi hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin. Gelecek sefere ben de ovulasyon testi allmayi dusunuyorum. Uc aydir akintimi takip ederek tahmini gunler belirlemistim.

Canimm iste psikolojimizle adet gunlerini bile degistiriyoruz biraz rahat olsak bu kadar dusunmesek aslinda akisina biraksak bizim icin daha iyi olacak ama dayanamiyoruz merakimiza yenik dusuyoruz :) artikk sey dusunmeye basladimm aman hamile kalmak istemiyorum sicem cunku hamike kalmak istemeyen kaliyor biz isteyen kalmiyoruz ters psikoloji uygulamaya karar verdimm:)
:)) insan aklindan atamiyo ki bir turlu. Bu aylar benim en cok hamile kalmak istedigim aylar o yuzden cikmiyor aklimdan. Bir de tatildeyim evdeyim ugrasacak is guc de olmayinca kafada kur Allah kur :KK66:)

Slm kızlar benimde 18 inde adet olmam lazim ins olmam , 1, 5 sene bosuna beklemisisz esimde varikosel varmış ameliyat oldu bir ay gecti ins tutmustu :) netten ovulasyon gunum bugunmus baktim testte yaptim silik çıktı acaba yumurtladimmi yoksa yumurtlicam mi:-/ neyseki dun degerlendirmistik preseed le birlikte.. doktorlara sinir oluyorum bi sene olmazda o zaman gel diolar :mad: al geldik sorunlu sorunlu bir bucuk senedir habersiz umutla beklemisiz :## @ hayırlısı bakalım.
Aynen ya doktorlari anlamiyorum niye bir sene bekleyeceksem! Henuz doktora gitmedim ama gidrrsem butun testlerimizi yapin beklemek istemiyorum dicem.

Aynen ya doktorlari anlamiyorum niye bir sene bekleyeceksem! Henuz doktora gitmedim ama gidrrsem butun testlerimizi yapin beklemek istemiyorum dicem.

Aynen canim kesinlikle bilseydik bizde bastan yaptirirdik sorun yok diye diye bugunlere geldik.. mantiksiz zaten bi sene beklemek anlamsiz sacma vs vs..

Hadi hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin. Gelecek sefere ben de ovulasyon testi allmayi dusunuyorum. Uc aydir akintimi takip ederek tahmini gunler belirlemistim.
Amin canim.hepimizin inşallah. Benim cift cizgiyi tam olarak yakaladim. Almanda fayda var. Acaba mi diye dusunmuyor insan. Almana gerek kalmaz inşallah buarada

:)) insan aklindan atamiyo ki bir turlu. Bu aylar benim en cok hamile kalmak istedigim aylar o yuzden cikmiyor aklimdan. Bir de tatildeyim evdeyim ugrasacak is guc de olmayinca kafada kur Allah kur :KK66:)
Benn tamm aklimdan cikariyorumm dusunmucem diyorum kocis geliyo diyo askim senin gogusler bu ay bi degisik oldu senn hamile olmayasinn diyooo tabii essegin aklina karpuz kabugunu sokuyor tekrardan :) neden bu aylar ozellikle hamile kalmak istiyorsun ki canim :)

Benn tamm aklimdan cikariyorumm dusunmucem diyorum kocis geliyo diyo askim senin gogusler bu ay bi degisik oldu senn hamile olmayasinn diyooo tabii essegin aklina karpuz kabugunu sokuyor tekrardan :) neden bu aylar ozellikle hamile kalmak istiyorsun ki canim :)
Illa dusunmek icin bi sebep oluyor :)) ogretmen oldugum icin bu aylari istiyorum canim. Bebek mart nisan aylarinda dogarsa yaz tatili ve dogum iznini birlestirebilirim. Bebek de bu arada 5-6 aylik olmus olur. Ama saglikla sihhatle hayirlisiyla dogsun da ne zaman dogarsa dogsun tabiii. Gonlumden hep bu aylar geciyordu ama ne yalan soyleyeyim.

Illa dusunmek icin bi sebep oluyor :)) ogretmen oldugum icin bu aylari istiyorum canim. Bebek mart nisan aylarinda dogarsa yaz tatili ve dogum iznini birlestirebilirim. Bebek de bu arada 5-6 aylik olmus olur. Ama saglikla sihhatle hayirlisiyla dogsun da ne zaman dogarsa dogsun tabiii. Gonlumden hep bu aylar geciyordu ama ne yalan soyleyeyim.
Ay en iyisinii dusunuyorsunn rabbim gonlundekini versinn insallahh :) bu aylarda hamis kalirsinda rahat rahat bir dogum gecirirsin :)

Amin canim.hepimizin inşallah. Benim cift cizgiyi tam olarak yakaladim. Almanda fayda var. Acaba mi diye dusunmuyor insan. Almana gerek kalmaz inşallah buarada

Canim benim ovulasyon günüm bugün netteki hesaplamaya göre ve bugun test yaptim silik cikti ama belirgindi sence yumurtlama gectimi yada daha olmadimi :-/

Canım ben de aynen öyle düşünüyordum. Allah gönlümüze göre hayırlısını versin. Çalışan olunca mecbur böyle düşünüyoruz:)

Canım ben de aynen öyle düşünüyordum. Allah gönlümüze göre hayırlısını versin. Çalışan olunca mecbur böyle düşünüyoruz:)
Evet canim yaa minicik bebegi bakiciya vermek zor her anne icin, imkan vsrsa sonuna kadar kullanmak lazim ne kadar yaninda olursak o kadar iyi. Allah herkesin gonlune gore versin. Cok umutlu degilim bu aydan muhtemelen ovulasyon gunumu kacirdim :KK43: bekliyorum iste yine de bi umut kirintisi var, cikmadik candan umit kesilmezmis. :)) senin olur insallah bu ay.

hangi siteden sipariş ettğini link atarmısın canım burdan yada özelden hiç farketmez bende sipariş edim biran önce

X