aynenn sabahh gitt öğleden sonraa sonucunuu alırsınn güzell haberlerle inşallahhsabah gideyim ben o zaman
yarın sabah gideyim ben o halde.ama olumsuz bir şey duymaktan korkuyorumsaglık ocaklarında da oluyorr ama kan vermekk için sabahh gitmenn lazımdıı bakalımm hayırlıı haberlerinii bekıyoruzz
inşallah canım yaaynenn sabahh gitt öğleden sonraa sonucunuu alırsınn güzell haberlerle inşallahh
Kıyamam üzülme kuzum önümüzdeki maçlara bakıcazkızlar kan testi yaptırdım sonuç kocaman bir sıfır
CNm yumurtlama Günlerini takip et odonem daha verimli olur senın içinbende adetimden hemen sonra deneme yaptım. hamile kalır mıyım ?
Bence hiç bekleme kan testi yaptır geçen tv de hocanın birinden duydum kan vermek bozmuyormuş orucuKizlar benim bat a 5 gün var.çıkmaz diye bi test yaptim.2 dk içinde silik çizgi belirdi.su an kalbim nasil atiyo anlatamam.kan vermeye gitsem mi aksam orucumda yoksa bat i mi beklesem bilemedim??
Ekli Dosyalar:
Hakkımızda hayırlısı arkadaşım benim iki oğlum var rabbım nasip ederse bu 3 bebiş olucak inşGeçen ay çıkardım spirali
aynen canım,ama umutlanmışım galibaKıyamam üzülme kuzum önümüzdeki maçlara bakıcaz
Aynenn canimm cokk zormuss benimm bu ayy ilkk denemem bende 20 si adet bekliyorumm zamann gecmiyor bir turlu sende belirti var mi hiccNe kadar yorucu yipraticiymis bu hamilelik deneme sureci3. Deneme bu ay,ayin 16-17si adet tarihim. Ama bekleyemiyorum cok zor sabrediyorum gercekten bu ay. Icim sIkIliyor kizlar. Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Hep dua ediyorum ama bu ay zaman gecmek bilmiyor bir turlu.
al benden de o kadar bi heves bi hüzün,bi heyecan bi umutsuzluk. Alla'ım hayra çıkarsın.Ne kadar yorucu yipraticiymis bu hamilelik deneme sureci3. Deneme bu ay,ayin 16-17si adet tarihim. Ama bekleyemiyorum cok zor sabrediyorum gercekten bu ay. Icim sIkIliyor kizlar. Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Hep dua ediyorum ama bu ay zaman gecmek bilmiyor bir turlu.
Goguslerim agriyor canim ve kasiklarimda cokhafif agrilar oluyor arada. Ama her zamanki adet belirtilerim bunlar benim. O yuzden cok umudum yok. Normalde 28-30 gun suren adetim hamilelik dusunmeye basladigimdan beri 35 gune cikti. Yarin 28. gun aslinda amq ben 35 i beklemek zorundayim ve bu cok zor geliyor. Hayirlisi olsun herkes icin. Beraber bekleyelim burda belki biraz icimizi dokup rahatlariz:)Aynenn canimm cokk zormuss benimm bu ayy ilkk denemem bende 20 si adet bekliyorumm zamann gecmiyor bir turlu sende belirti var mi hicc
Hayir olsun canim hepimiz icin. Kacinci deneme senin?al benden de o kadar bi heves bi hüzün,bi heyecan bi umutsuzluk. Alla'ım hayra çıkarsın.
Bu ay ilk denemem. Ovulasyon testiyle takipte yaptim, belirtilerde var Rabbi ol dediyse olmuştur zaten ama heyecan yapiyorum işteHayir olsun canim hepimiz icin. Kacinci deneme senin?
Canimm iste psikolojimizle adet gunlerini bile degistiriyoruz biraz rahat olsak bu kadar dusunmesek aslinda akisina biraksak bizim icin daha iyi olacak ama dayanamiyoruz merakimiza yenik dusuyoruz :) artikk sey dusunmeye basladimm aman hamile kalmak istemiyorum sicem cunku hamike kalmak istemeyen kaliyor biz isteyen kalmiyoruz ters psikoloji uygulamaya karar verdimm:)Goguslerim agriyor canim ve kasiklarimda cokhafif agrilar oluyor arada. Ama her zamanki adet belirtilerim bunlar benim. O yuzden cok umudum yok. Normalde 28-30 gun suren adetim hamilelik dusunmeye basladigimdan beri 35 gune cikti. Yarin 28. gun aslinda amq ben 35 i beklemek zorundayim ve bu cok zor geliyor. Hayirlisi olsun herkes icin. Beraber bekleyelim burda belki biraz icimizi dokup rahatlariz:)