- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
Amin kalp atışını dinlediniz miCok sevindim Allah kucagimiza almayi da nasip eder insallah beklemedeyiz bizde Eylülün ilk haftasi kontrole gidicez o zamana kadar nasil sabrederim bilmiyorum
evet 2 hafta onceydi 6. haftaydi sanirim sana birsey sorcam ara ara kasiklarinds hafif batma oluyormu özellikle üsütünce falan yada her an sanki adet olcan duygusunu ara ara yasiyormusun ben yasiyorum ve cok korkuyorum
Amin kalp atışını dinlediniz mi
Bendede oluyo ama o aslında gaz kabizlik tan oluyo benm en büyük sıkıntım mide bulantısı ve baş dönmesievet 2 hafta onceydi 6. haftaydi sanirim sana birsey sorcam ara ara kasiklarinds hafif batma oluyormu özellikle üsütünce falan yada her an sanki adet olcan duygusunu ara ara yasiyormusun ben yasiyorum ve cok korkuyorum
CNm doktoru aradınmıKızlar kahverengi akinti geliyor çok korkuyorum bebegime bi şey olur mu
canım doktora git hemen muayene etsin her kahverengi akıntı ve kanamada mutlaka gel demişti doktorum bana da .Kızlar kahverengi akinti geliyor çok korkuyorum bebegime bi şey olur mu
CNm doktoru aradınmı
Aradım gittim Dr kalbi atiyo kipirdiyo ağır mi kaldırdın dedi yok dedim hiç bişey yapma dinlen dedicanım doktora git hemen muayene etsin her kahverengi akıntı ve kanamada mutlaka gel demişti doktorum bana da .
Yok calismiyorum 2 gün önce sürge paspas yaptım ondan mi oldu acabaGeçmiş olsun çalışıyor muydun sen?
maşallah suphanallah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Bu günkü resmi
evet benimde sulu ağır birazOlabilir süpürgen de benimki gibi 1 tonluksazorlanmış olabilirsin. Benimki çok ağır da ondan dedim şu sulu olanlardan.
Min cümlemizin nasip etsin insallahmaşallah suphanallah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
23 mm 4 gr olmuş bide 4 gün öndengelişmiş dedi dray minnaklar ya. Kaç mm olmuş seninki
Maşallah bebişine benim daha 2 haftam var bakalım bakalım neler göreceğiz çok merak ediyoruz ya hele abisi bir an önce gelsin istiyor.23 mm 4 gr olmuş bide 4 gün öndengelişmiş dedi dr