Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

saglık ocaklarında da oluyorr ama kan vermekk için sabahh gitmenn lazımdıı bakalımm hayırlıı haberlerinii bekıyoruzz:KK52:
yarın sabah gideyim ben o halde.ama olumsuz bir şey duymaktan korkuyorum :oops:

kızlar kan testi yaptırdım sonuç kocaman bir sıfır :cry:

şimdi iste midem bulanmıyor ağrıyor göğüslerimde hiç bişi yok ama belim çok ağrıyor uykumdan zor kalkıyorum bunlar ramazan dolayısıyla mı yoksa belirtimi ?

Ne kadar yorucu yipraticiymis bu hamilelik deneme sureci :KK43: 3. Deneme bu ay,ayin 16-17si adet tarihim. Ama bekleyemiyorum cok zor sabrediyorum gercekten bu ay. Icim sIkIliyor kizlar. Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Hep dua ediyorum ama bu ay zaman gecmek bilmiyor bir turlu.

Ne kadar yorucu yipraticiymis bu hamilelik deneme sureci :KK43: 3. Deneme bu ay,ayin 16-17si adet tarihim. Ama bekleyemiyorum cok zor sabrediyorum gercekten bu ay. Icim sIkIliyor kizlar. Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Hep dua ediyorum ama bu ay zaman gecmek bilmiyor bir turlu.
Aynenn canimm cokk zormuss benimm bu ayy ilkk denemem bende 20 si adet bekliyorumm zamann gecmiyor bir turlu sende belirti var mi hicc

al benden de o kadar bi heves bi hüzün,bi heyecan bi umutsuzluk. Alla'ım hayra çıkarsın.

Aynenn canimm cokk zormuss benimm bu ayy ilkk denemem bende 20 si adet bekliyorumm zamann gecmiyor bir turlu sende belirti var mi hicc
Goguslerim agriyor canim ve kasiklarimda cokhafif agrilar oluyor arada. Ama her zamanki adet belirtilerim bunlar benim. O yuzden cok umudum yok. Normalde 28-30 gun suren adetim hamilelik dusunmeye basladigimdan beri 35 gune cikti. Yarin 28. gun aslinda amq ben 35 i beklemek zorundayim ve bu cok zor geliyor. Hayirlisi olsun herkes icin. Beraber bekleyelim burda belki biraz icimizi dokup rahatlariz:)

Slm kızlar benimde 18 inde adet olmam lazim ins olmam , 1, 5 sene bosuna beklemisisz esimde varikosel varmış ameliyat oldu bir ay gecti ins tutmustu :) netten ovulasyon gunum bugunmus baktim testte yaptim silik çıktı acaba yumurtladimmi yoksa yumurtlicam mi:-/ neyseki dun degerlendirmistik preseed le birlikte.. doktorlara sinir oluyorum bi sene olmazda o zaman gel diolar :mad: al geldik sorunlu sorunlu bir bucuk senedir habersiz umutla beklemisiz :## @ hayırlısı bakalım.

Goguslerim agriyor canim ve kasiklarimda cokhafif agrilar oluyor arada. Ama her zamanki adet belirtilerim bunlar benim. O yuzden cok umudum yok. Normalde 28-30 gun suren adetim hamilelik dusunmeye basladigimdan beri 35 gune cikti. Yarin 28. gun aslinda amq ben 35 i beklemek zorundayim ve bu cok zor geliyor. Hayirlisi olsun herkes icin. Beraber bekleyelim burda belki biraz icimizi dokup rahatlariz:)
Canimm iste psikolojimizle adet gunlerini bile degistiriyoruz biraz rahat olsak bu kadar dusunmesek aslinda akisina biraksak bizim icin daha iyi olacak ama dayanamiyoruz merakimiza yenik dusuyoruz :) artikk sey dusunmeye basladimm aman hamile kalmak istemiyorum sicem cunku hamike kalmak istemeyen kaliyor biz isteyen kalmiyoruz ters psikoloji uygulamaya karar verdimm:)

X