Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

benimde bat 9 gün sonra benim martta dört aylık hamileliğim sonlandırıldı malesef ondan sonraki ikinci denememiz.hakkımızda hayırlısı iyi düşün iyi olsun

Tesekkur ederim charmant icimi rahatlattin bugün ilk muayeneye gidicem insallah hersey yolundadir Allah kalbine gore versin cocuk isteyen herkesinde dualarinizi bekliyorum

CNm rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın her hamilelik bir olmaz benımde ilk gebeliğimde oldu ıkıncısınde hıc belirtim yoktu sadece belimde Ağrı vardı okadar her gebelik bir değildir kimisinde bulantı olur kimisinde olmaz tecrübelerime dayanarak söylüyorum içini ferah tut Habersız Bırakma b

kızlarr benım ovulasyon testlerım yaptıgım gunden berı hep çift çizgi ama ıkıncı cızgı 1. cizgi kadar koyu degıl neden hep negatif anlamıyorum

Reglme 10 gün var hastayım Dr b hcg bakalim durumuna ggöre ilaç verecem dedi 10 gün varken belli olur mu ki yaa yardım edin kizlarrrr napim vereceği ilaç hamile lerde kullanılmıyor mus

Reglme 10 gün var hastayım Dr b hcg bakalim durumuna ggöre ilaç verecem dedi 10 gün varken belli olur mu ki yaa yardım edin kizlarrrr napim vereceği ilaç hamile lerde kullanılmıyor mus

10 gün çok erken sanki. Çünkü ortalama iki regli arası 28 gün olsa; zaten 12-14-16. günler yumurtlama günleri. senin regline 10 gün varsa yaklaşık 7-8 gün önce hamişlik gerçekleşmiş olmalı. bu kadar zamanda kanda görünmez sanırım.

yine de doktorlar kadar bilmem tabi. eğer hastalığın ciddi bir şey değilse ona göre konuş bence doktorla.

çok çok geçmiş olsun.

Çok acil değil ama yapalım dedi hiç değilse hormonlar da kipirdanma olmuştur dedi bu hormonlar oynak lar sanırım :)

selam yeniden
Aksam 5 30 da ilk muayene icin randevum var benim tahminime gore 4+5 haftalik gibiyim kese görünür mü alt muayenede ki?
sanirim glerkenglerken ile ayni haftalardayiz
Ben buyuk ihtimal yarin kanda beta hcg baktirim insallah hayirli haberlerle döneriz

Canm benim 4+5 ben alttan baktirmiyorum ustten baktılar bu gün her dsey normal kese göründü değerim 4774

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…