benimde bat 9 gün sonra benim martta dört aylık hamileliğim sonlandırıldı malesef ondan sonraki ikinci denememiz.hakkımızda hayırlısı iyi düşün iyi olsunSlm kızlar bende 2 yıllık evliyim . 3.denememiz bat 11 gün sonra.hiç belirtim yok.... bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum.bi sağlık problemim yok ama aklıma kötü şeyler geliyor.Allahım isteyen herkese hayırlı bi şekilde nasip etsin
her şeyin hayırlısı canım bir daha ki ay umarım bebeğine kavuşursun..Kızlar benden ümidi kesın kırmızılar geldı
sorunsuz bir şekilde geçer hamileliğin inşallah ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canımHamileyim canm 1 aylık
Hayır canım merak etme kişiden kişiye değişiyor hatta kişinin her hamileliğinde bile farklı olabiliyor. Allah gönlüne göre versin. Çok sevindim benimde bir arkadaşım var ilk tüpü denediler ağustosun başında belli olacak umarım onunda olmuştur. altı yıllık evliler..
bence her şey yolundaTesekkur ederim charmant icimi rahatlattin bugün ilk muayeneye gidicem insallah hersey yolundadir Allah kalbine gore versin cocuk isteyen herkesinde dualarinizi bekliyorum
Kızlar adet oldum
bu ay ki ümitle rim de bitti
CNm rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın her hamilelik bir olmaz benımde ilk gebeliğimde oldu ıkıncısınde hıc belirtim yoktu sadece belimde Ağrı vardı okadar her gebelik bir değildir kimisinde bulantı olur kimisinde olmaz tecrübelerime dayanarak söylüyorum içini ferah tut Habersız Bırakma bSelam arkadaslar
Araniza yeni katildim son bat 23 Haziran di dün hem idrar da hem kanda pozitifi gördük cok sükür. ilk bebegimi 2.5 yil once tüp bebekle dünyaya getirdim ( sebepsiz infertilite) ikincisi icin tekrar tüp denemem olcakti Agustosta planliyorduk Allahin takdiri bu ay normal yolla pozitifi gördük bugun ilk doktor muayenesine gidecegim dua edin hersey yolunda olsun basindan beri hamilelik belirtilerim kasiklarimdaki batma sislik ve hafif bulanti ile istah eksikligi. Ilk hamileligimde göguslerimde sislik agri olmustu belki kullandigim ilaclardan kaynakliydi ama su an gögsüm hic mi hic agrimiyor ucu sizlamiyor sert degil sis degil gayet normal bu ise beni cok korkuttu geceden beri uyuyamadim ters giden birsey mi var diye stres yaptim her hamilelik gögüslerdeki durum ayni midir kisiden kisiye degisir mi diye soracaktim
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
AMİN canm darısı tüm isteyenlerin başına bu arada 1 saate sonuçlar çıkacak ultrasona giricemsorunsuz bir şekilde geçer hamileliğin inşallah ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım
hayırlı haberlerle gel inşallah canımAMİN canm darısı tüm isteyenlerin başına bu arada 1 saate sonuçlar çıkacak ultrasona giricem
Reglme 10 gün var hastayım Dr b hcg bakalim durumuna ggöre ilaç verecem dedi 10 gün varken belli olur mu ki yaa yardım edin kizlarrrr napim vereceği ilaç hamile lerde kullanılmıyor mus
Canm benim 4+5 ben alttan baktirmiyorum ustten baktılar bu gün her dsey normal kese göründü değerim 4774selam yeniden
Aksam 5 30 da ilk muayene icin randevum var benim tahminime gore 4+5 haftalik gibiyim kese görünür mü alt muayenede ki?
sanirim glerkenglerken ile ayni haftalardayiz
Ben buyuk ihtimal yarin kanda beta hcg baktirim insallah hayirli haberlerle döneriz