- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 38
Acır CNmHamile olinca Insan in gogus ucu acir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acır CNmHamile olinca Insan in gogus ucu acir mi
Tabiki haber veririm inşallah normaldir herseyHabersiz Bırakma CNm hayırlı haberlerle dön inş
Arda emre ınsallahhh yarın senden de güzel haberi alirizzAcır CNm
Yarın kan testi yaptir bencebenim de yarın 1. haftam doluyor gecikme sonrası. gecikmenin 4. günü yaptığım idrar testi negatifti fakat günde 2-3 kere gelen beyaz yapışkan akıntılarım var kokusuz. bi regl ağrısı giriyor hah diyorum olacağım, ağrı geçiyor. genel olarak ara ara gelen ağrı dışında hiç ağrım sızım yok. göğüslerim şişti acısı yoktu. damarlıydılar bir tek, dün gece sağ göğsüm yandan acımaya başladı. bi de ateş takibi yapıyorum 36.8 ile 37.1 arası. yarın diyorum acaba kanda baktırsam mı yoksa biraz daha beklesem mi kararsız kaldım.
Yarın kan testi yaptir bence
Eger reglime normalde düzenliyse hamilesindir 1 hafta geçti diyosunöyle mi dersin ? ümit var mı sence?
Belirtilerin Benimkilerle aynı yarın kan testi yaptir onda yanılma payı yok27-28 günde bir normalde. takvimi kontrol ettiğimde 2 kere 5 günlük bir gecikme yaşayarak 33. günde olmuşum ama yarın 36.günüm olacak.
Belirtilerin Benimkilerle aynı yarın kan testi yaptir onda yanılma payı yok
Hamileyim canm 1 aylık
Kızlar benden ümidi kesın kırmızılar geldı
Gecikmedi CNm yarındı günüm zaten sıkıntı yok ıkı oğlan canıma okuyo zaten yol yakınken vazmı geçsem diyorum 3.cocuktanah tatlım hiç sıkma canını, ağustosa kısmettir belki de :)
Kaç gün gecikmiştin?
Gecikmedi CNm yarındı günüm zaten sıkıntı yok ıkı oğlan canıma okuyo zaten yol yakınken vazmı geçsem diyorum 3.cocuktan
Canım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda yeniden yaşarsın o eşsiz duyguyuCanım ben gecen mart dört aylık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar deniyoruz. Tecrübeme dayanarak söylüyorum ben adetime dört gün kala normal gebelik testi yapmıştım pozitifti.
Benim deKızlar adet oldum
bu ay ki ümitle rim de bitti
Kızlar gunaydın yaptım yok bişi
Ayyy haber et bizi canım yaa meraktayımBende yarın kontrole gidicem bakalım ne durumda
Benim deeKızlar benden ümidi kesın kırmızılar geldı
Hayır canım merak etme kişiden kişiye değişiyor hatta kişinin her hamileliğinde bile farklı olabiliyor. Allah gönlüne göre versin. Çok sevindim benimde bir arkadaşım var ilk tüpü denediler ağustosun başında belli olacak umarım onunda olmuştur. altı yıllık evliler..Selam arkadaslar
Araniza yeni katildim son bat 23 Haziran di dün hem idrar da hem kanda pozitifi gördük cok sükür. ilk bebegimi 2.5 yil once tüp bebekle dünyaya getirdim ( sebepsiz infertilite) ikincisi icin tekrar tüp denemem olcakti Agustosta planliyorduk Allahin takdiri bu ay normal yolla pozitifi gördük bugun ilk doktor muayenesine gidecegim dua edin hersey yolunda olsun basindan beri hamilelik belirtilerim kasiklarimdaki batma sislik ve hafif bulanti ile istah eksikligi. Ilk hamileligimde göguslerimde sislik agri olmustu belki kullandigim ilaclardan kaynakliydi ama su an gögsüm hic mi hic agrimiyor ucu sizlamiyor sert degil sis degil gayet normal bu ise beni cok korkuttu geceden beri uyuyamadim ters giden birsey mi var diye stres yaptim her hamilelik gögüslerdeki durum ayni midir kisiden kisiye degisir mi diye soracaktim
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah