Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Silik hayalet bi çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum :KK48: çizgi araya araya her yerde çizgi mi görmeye başladım acaba :rolleyes:
Sanki bende gordum :KK57:
Silik çıkmış var bence canım benim de öyle çıkmıştı
Kızlar Banada öyle geldi ama kendımı şartlamak istemedim bekleyip görücez :KK39: kızlar sizlerde eklermisiniz gebelik testlerinizi bizede örnek olsun Hoppa

IMG-20150720-WA0003.jpeg
Gölgede çektim ondan bu kadar net yoksa baya silikti

Salı günü denemiştim silik çizgi götdüm
çarşamba günü denedim tekrar silik
ee pahalsını erken gebelik testi aldık aynı günün akşamı hiç çizgi çıkmadı, perşembe cuma başka marka denedim bişi yoktu.bende bıraktı m denemeyi adetim bu perşembe olması gerek onu bekleyeceğim, yoksa kafayı yemek üzereydim.eşim bırak boşver dedi en son. :KK43:

Salı günü denemiştim silik çizgi götdüm
çarşamba günü denedim tekrar silik
ee pahalsını erken gebelik testi aldık aynı günün akşamı hiç çizgi çıkmadı, perşembe cuma başka marka denedim bişi yoktu.bende bıraktı m denemeyi adetim bu perşembe olması gerek onu bekleyeceğim, yoksa kafayı yemek üzereydim.eşim bırak boşver dedi en son. :KK43:
Valla hiç stres yapmadan gidin kan testi yapın enazindan sonucu bilerek üzülmezsiniz

ya kızlar adetime 4 gün kaldı , göğüslerim 2 gün ağrıyo 2 gün ağrımıyo, düne kadar kasık ağrım vardı bugün o da gitti, ne oluyo ben anlamıyorum ki :S
var mı böyle olanlar, ani adet olucam desem onda da belirti yok :S
iyice kafam karıştı :KK43:

Kızlar sağlık ocağında BHCG testi yapiyolar mi sonucu kac saatte cikiyo bileniniz var mi yarin bir kontrol icin yaptirmayi dusunuyoruz

X