- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 43
inşallah hamilesindir canım ama predictörse eğer yanlış silik çizgi çıkartıyor bilgin olsun. Deneyimlerimden söylüyorum. Sonra hayal kırıklığı oluyor.Bat yarın CNm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hamilesindir canım ama predictörse eğer yanlış silik çizgi çıkartıyor bilgin olsun. Deneyimlerimden söylüyorum. Sonra hayal kırıklığı oluyor.Bat yarın CNm
Silik hayalet bi çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum çizgi araya araya her yerde çizgi mi görmeye başladım acaba
Sanki bende gordum
Kızlar Banada öyle geldi ama kendımı şartlamak istemedim bekleyip görücez kızlar sizlerde eklermisiniz gebelik testlerinizi bizede örnek olsunSilik çıkmış var bence canım benim de öyle çıkmıştı
Eki Görüntüle 1590635 Gölgede çektim ondan bu kadar net yoksa baya silikti[/QUOTE kuzum seninki baya belirgin benim böyle degıl ben idrara batırdım çıkardım hemen bide çok tutmadım içinde
Kızu[/QUOTE KEŞKE bi on saniye idrara batırıp her yeri ıslancak şekilde yapsaydin
Valla hiç stres yapmadan gidin kan testi yapın enazindan sonucu bilerek üzülmezsinizSalı günü denemiştim silik çizgi götdüm
çarşamba günü denedim tekrar silik
ee pahalsını erken gebelik testi aldık aynı günün akşamı hiç çizgi çıkmadı, perşembe cuma başka marka denedim bişi yoktu.bende bıraktı m denemeyi adetim bu perşembe olması gerek onu bekleyeceğim, yoksa kafayı yemek üzereydim.eşim bırak boşver dedi en son.
Canim sen kan ver direk o daha garantiKızlar Banada öyle geldi ama kendımı şartlamak istemedim bekleyip görücez kızlar sizlerde eklermisiniz gebelik testlerinizi bizede örnek olsun
Bence silik çiz baya görünüyorBugünkü ovulasyon testı
Ben seni en başından beri hamile hissediyorum inşallah yanilmiyorumdurBugünkü ovulasyon testı
Inş kuzum bakalım yarın olmam lazım normalde günüm Şaşmaz yarın gece dönüyorum zatenBen seni en başından beri hamile hissediyorum inşallah yanilmiyorumdur
CNm yapıyorlar ama bir gün sonra çıkıyor bildiğim kadarıylaKızlar sağlık ocağında BHCG testi yapiyolar mi sonucu kac saatte cikiyo bileniniz var mi yarin bir kontrol icin yaptirmayi dusunuyoruz
Habersiz Bırakma CNm hayırlı haberlerle dön inşBende yarın kontrole gidicem bakalım ne durumda