Canım ben gecen mart dört aylık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar deniyoruz. Tecrübeme dayanarak söylüyorum ben adetime dört gün kala normal gebelik testi yapmıştım pozitifti.Canım inş eşim Kulağı ağrıyor die doktora gitti burda aldırdım ona test yarın gene ilk idrarla yapıcam bakalım bata 1 gun kalmış oluyor varsada silikte olsa çıkar sanırım yoksada kırmızıları beklices artık
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.Sağol canımm Allahom isteyen herkese versin inşallah ☺ benim ara kısa bide yumurtlama fln böyle oldu demekki ☺
Tekrar yapmalısın testi canım ya idrar fazla gelmiş yada test bozuk.Aynen ben de sanki var diyorum ama yarısı da kırmızı net anlaşılmıyor vee tek test kalmış elimde!! Ayrıca yarın kuzenin kınası ertesi günde düğünü var, hiç evde olmayacağım!! Ne salağım yaa, keşke evde kaç test olduğunu bilseydim
Bendede var kuzum ya bıde akıntım çok adet olcam heraldeKızlar karnımda ağrılar var
adet sancısı diye endişeleniyorum
inşallah değildir
Canım inş eşim Kulağı ağrıyor die doktora gitti burda aldırdım ona test yarın gene ilk idrarla yapıcam bakalım bata 1 gun kalmış oluyor varsada silikte olsa çıkar sanırım yoksada kırmızıları beklices artık
Inş bitanem hayırlısıO zaman sabah uyanır uyanmaz bakıcam canım mesajlarına, umarım pozitif test fotoğrafı ile başlarız güne :)
Aynen canm predictorG glerknglerkn kuzum sen gebeliğini predictor gebelik testi ilemi öğrendin eşim ondan almış bana sabah yapıcam
günün geçmiş miydi canımKızlar gunaydın yaptım yok bişi
Bat yarın CNmgünün geçmiş miydi canım
Silik hayalet bi çizgi mi var ben mi yanlış görüyorumKızlar gunaydın yaptım yok bişi
Sanki bende gordumSilik hayalet bi çizgi mi var ben mi yanlış görüyorumçizgi araya araya her yerde çizgi mi görmeye başladım acaba
Yarin bidaha yap derim canim sanki silik bir cizgi varKızlar gunaydın yaptım yok bişi
Silik çıkmış var bence canım benim de öyle çıkmıştıBat yarın CNm