Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

hani izin vereyim kendime dedim, regl olacaksa olsun yoksa açsın yolumuzu :)
Bilmiyorum ama kana pazartesiyi beklemene gerek yok, özel hastaneler yapıyor hemen

CNm
cnm bende dün yaptım idrar erken çıkmadı ama ovulasyonlar koyu hrp
ayyy ne enteresan, yani çok okudum 2 aylık gebe olup idrarda kendini göstermeyenler falan...

hani izin vereyim kendime dedim, regl olacaksa olsun yoksa açsın yolumuzu :)

ayyy ne enteresan, yani çok okudum 2 aylık gebe olup idrarda kendini göstermeyenler falan...
Yookk ben öyle duymadım ama inşallah vardır:KK66:

Kızlar bakın ovulasyon testı akşam yaptıgım baya koyulaşmış

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bakın ovulasyon testı akşam yaptıgım baya koyulaşmış
Canım aynen yaa inşallah inşallah..

Kızlar ben gebelik testi yaptım ama sonucu anlamadım:KK43: bi yorumlar mısınız

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 125
Ya galiba yarısı buharlaşmamış?? Oldu mu şimdi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 109
Kuzum var sankı çizgi ama Orasıda kırmızı ya tam seçemedim ya :KK43:
Aynen ben de sanki var diyorum ama yarısı da kırmızı net anlaşılmıyor vee tek test kalmış elimde!! Ayrıca yarın kuzenin kınası ertesi günde düğünü var, hiç evde olmayacağım!! Ne salağım yaa, keşke evde kaç test olduğunu bilseydim

Aynen ben de sanki var diyorum ama yarısı da kırmızı net anlaşılmıyor vee tek test kalmış elimde!! Ayrıca yarın kuzenin kınası ertesi günde düğünü var, hiç evde olmayacağım!! Ne salağım yaa, keşke evde kaç test olduğunu bilseydim
Eşin almazmı söylesen

Benim kuzum 2.5 haftalık olmuş 23 günde bi adet oluyordum ilk denemede tuttu çok şükür.. Allahım isteyen herkese versin meleğini..
Bu kadar erken nasıl öğrendin merak ettim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Adetim geçti 4 gün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sonra kan verdim ordada çıktı canım
Hmm adetin geçtiii:) yok dr diyolar ya adet geçince 4 haftalık oluyor, ben bayaa erken öğrendim sandım:) hadi hayırlı olsun canım, sağlıkla al kucağına inşallah

Hmm adetin geçtiii:) yok dr diyolar ya adet geçince 4 haftalık oluyor, ben bayaa erken öğrendim sandım:) hadi hayırlı olsun canım, sağlıkla al kucağına inşallah
Sağol canımm Allahom isteyen herkese versin inşallah ☺ benim ara kısa bide yumurtlama fln böyle oldu demekki ☺

Canım bugün tatile çıkıyorum on günlüğüne
Şimdi valiz hazırlıyorum
Valize ovulasyon testi koydum 2 tane
3 tane gebelik testi koydum
Ve bir sürü ped (İnşallah gerek kalmaz)
İnşallah sen ben ve ardaemre üçübirarada oluruz ...
@glerknglerkn ve @acemi_azra ile yine hep birlikte hamilelik sürecinde de yazışırız...
Keşke...

Ben de hamişler grubunuzda olurum önümüzdeki ay inşallah :KK36:

Bana öyle geliyor ki hafta başı senden süper haberi alıcaz :anneadayı:
Canım inş eşim Kulağı ağrıyor die doktora gitti burda aldırdım ona test yarın gene ilk idrarla yapıcam bakalım bata 1 gun kalmış oluyor varsada silikte olsa çıkar sanırım yoksada kırmızıları beklices artık

X