Muhtemelen hamileliğin yeni adetin on gün gecikince git doktora çünkü nerdeyse hergün gitmek zorunda kalırsın keseyi görceklerMrb bişey sormak istiyorum adetim 2 gün gecikti dün test Yaptım slik çıktınedemek ? Hamilemiyim değilmiyim çok merak ediyorum :/
CNm Can'ını Sıkma kırmızılar gelene kadar moral bozmak yoksadece 1 gün
Canım hayalet çizgin çıkmış bi kan testi yap şuan hamilesin gözüküyor kanda daha net çıkarBöyle belli belirsiz bi çizgi var
Inş CNm Rabbim gönlümüze göre versın buay bır suru bebek haberı alalım inşBenimde bu ay ikinci denemem kendi kendime evham yapıyorum sol yumurtalığım bir hafta boyunca sızladı bugünde evi süpürürken kasığımda gerilme hissettim acaba mı oluyorum :) adetime 13 gün kaldı ortalama 33 günlük bi döngüm var benim inş hayırlı haberler alırız arkadaşlar :)
Kızlar mutlaka yazın hadi güzel haberleri ilk sizden alırız ınsBenim de bu ay ilk denemem. İnşallah olur. 14 temmuzda adet günüm. Merakla bekliyorum :)
Canım benım inş hayırlısı ile bebişinin kesesını görürsün annesi habersiz Bırakma bizi mutlaka yaz doktordan cıkıncaKızlar bende bi heves test Yaptım silik çıktı hemen kan verdim Beta 300 çıktı bi heves ya herkese haber verdim sevindik plan yaptık hatta buraya hamileyim diye girdim pztsi günü doktora gittim aaaa kese yok yarın yani bugün yine gitcem Aklım Karışık canım sıkkın uykular haram dua edin bana nolur dört saat sonra ak koyun kara koyun belli olcak korkuyorum
Hiç olmıyıcak diye bısı yok CNm onlar zamanını biliyor benım ıkı oğlum var ıkısıde beklemediğim ayda sürpriz Yaptılar banaMerhaba kızlarrrrrrbenımde 8-9 günüm kaldı adetime. 5-6 denenmemiz falan her ay negatıfı gorunce acaba hiç mi olmıcak diyorum
Ay CNm Hoşgeldin tekrar ozaman süpriz olucak sanırım gebelik senın ıcın ama bence vakit kaybetmeden test yap bı doktora gözlük derim sanaselam kızlar
ben 2 yıldır falan girmiyorum
forum sayfası vardı sürekli yeni açılan başlıkları gösteren bulamıyorum şimdi deqişmiş galiba
bu arada 5 gün günüm geçti 2 çocuqum var yaş 39 korkumdan test yapamıyorum
CNm bebek bereketi ile gelir rabbım hayırlısını nasip etsin hakkında inş bende 10 gun oldu üye olalı çok bende bilmiyorum yaevet canım süpriz olacak çalışıyorum ve borcumuz var korkuyoum açıkçası
hoşbuldum bu arada teşekkür ederim canım
ana ekranda onlıne forum sayfası vardı yeni konu açanları yeni yazılan mesajları falan görüyorduk bulamıyorum yardım edermisin cnm
AY İNŞInş CNm Rabbim gönlümüze göre versın buay bır suru bebek haberı alalım inş
merhaba canım benimde bu ay ilk denememdi ve adet tarihlerimiz çok yakın birbirine ben 20 temmuzda adet olacagım 2 gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ama ona güvenme hiçç çok erken en dogru sonuç adet olacagın günlerde belli oluyorMerhaba.. Aranızda yeniyim :) 15 aylık evliyim. Eşimle ilk bu ay bebek denemelerine başladık ve ikimiz de çok istiyoruz Ovulasyon 2 temmuz olarak hesapladım ve 1 temmuzda çalışmalara başladık. dün yani 7 temmuzda erken hamilelik testi yaptım (muhtemel ilişkiden 5-7 gün sonra %99 doğruluk oranı yazıyordu) ancak sonuç negatifinanılmaz merak ediyorum ve ya olmazsa diye sürekli evde ofiste heran bunu düşünüyorum. gerçekten çok isteyenler için sancılı bir süreç. Bu testin doğruluğuna inanmalı mıyım sizce ? Bat 16 temmuz ama ozaman kadar bekleyecek sabır yok bende ne yapmalıyım ?
CNm inş hayırlı haberler verirsin bize Allah gönlümüze göre versınBİZDE DEİNYOZ İKİ AYDIR. BU AY O YAPIŞKAN AKINTI GELİNCE HEMEN YAPTIK..
Rabbim büyük .
beklemek ve negatif olduğunu görmek sonra adet olmak . oy allahım çok yorucu bir süreç .. hepimize rabbim hayırl, sağlıklı evlatlar versin... aminMerhaba.. Aranızda yeniyim :) 15 aylık evliyim. Eşimle ilk bu ay bebek denemelerine başladık ve ikimiz de çok istiyoruz Ovulasyon 2 temmuz olarak hesapladım ve 1 temmuzda çalışmalara başladık. dün yani 7 temmuzda erken hamilelik testi yaptım (muhtemel ilişkiden 5-7 gün sonra %99 doğruluk oranı yazıyordu) ancak sonuç negatifinanılmaz merak ediyorum ve ya olmazsa diye sürekli evde ofiste heran bunu düşünüyorum. gerçekten çok isteyenler için sancılı bir süreç. Bu testin doğruluğuna inanmalı mıyım sizce ? Bat 16 temmuz ama ozaman kadar bekleyecek sabır yok bende ne yapmalıyım ?
günaydın :) şimdi hastaneye kan vermek için gitsem mi diye düşünüyorum.ama çıkmasını kim bekleyecek saatlerce.bir de ordan hüzünle dönmek var.bir de kan vermek orucu bozar mı hocamCNm Can'ını Sıkma kırmızılar gelene kadar moral bozmak yok
kan vermek orucuu bozmazz evladımmmmgünaydın :) şimdi hastaneye kan vermek için gitsem mi diye düşünüyorum.ama çıkmasını kim bekleyecek saatlerce.bir de ordan hüzünle dönmek var.bir de kan vermek orucu bozar mı hocam