Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Kızlar neden kan testi yaptirmiyo sunuz
Ben kimyasal yaşamıştım. Değerlerim düşmüştü, onu da adetten önce öğrenmiştim. Bu sebeple kendi kendime söz verdim, adetim gecikmeden yapmayacağım diye.. Var olduğunu öğrenip, gittiğini duymak istemiyorum

Ben erdi emre gulit_me efsunsuz nedense aranızda bi kac hamile olduğunu hissediyorum en başından beri ınsallahhh ya kan testinde gün geçmeden çıkıyo bi kan testi yaptırın hepimiz rahatlayalim
Ben de ardaemre nin hamile olduğunu düşünüyorum, işte saçma bi totem gibi bir şey benimki.. Pazartesi yaptıracağım adet olmazsam sen de hamile halinle bize destek oluyorsun, teşekkür ederiz

Canım bugün tatile çıkıyorum on günlüğüne
Şimdi valiz hazırlıyorum
Valize ovulasyon testi koydum 2 tane
3 tane gebelik testi koydum
Ve bir sürü ped (İnşallah gerek kalmaz)
İnşallah sen ben ve ardaemre üçübirarada oluruz ...
G glerknglerkn ve acemi_azra ile yine hep birlikte hamilelik sürecinde de yazışırız...
Keşke...

İnşallah.. Benim de kuzenimin düğünü var, onun koşturmasındayım, kafam dağılıyor hem.. Hadi bakalım iyi tatiller haberleşiriz tekrar:) kızlar ben kaçıyorum, kuzenle son provaya gidiyorumm görüşürüz

Ben de ardaemre nin hamile olduğunu düşünüyorum, işte saçma bi totem gibi bir şey benimki.. Pazartesi yaptıracağım adet olmazsam sen de hamile halinle bize destek oluyorsun, teşekkür ederiz
İnanın o kadar istiyorum ki hepinizin mutlu olmanızı benim ilk denemede oldu ama seni çok iyi anlıyorum öğrendiğim gün kanama oldu sabaha kadar ağladım Dr cok negatif konusmustu ama ben umudunu kaybetmedim ardarda kan testi yaptirdim suan bi problem yok ınsallahh olmaz p.tesi ultrasona giricem bakalim

Insa
İnşallah canm yaa

Ben de ardaemre nin hamile olduğunu düşünüyorum
sen ve ben durumlarımız aynı gibi
bakalım sonucu göreceğiz tatlım

canım eşim bana hamile olmadığını düşünüyorum dedi
ben de kırıldım ona o yüzden gitmedim
yoksa dün gidecektim teste

Ovulasyon testimde sence umut var mı
İnternette birinde görmüştüm seninki gibiydi 5 gün üstüste tekrarlamisti ve hamile ydi herzaman umut var kan testinde çıkar stres yapma yarın da test yap bakalim

İnşallah canım benim sen de sorunsuz bir gebelik yaşarsın
ve meleğini 9 ay sonra kucağına alırsın

göğüs ağrım halen çok fazla ve şişler. Bu 2. hamileliğim ilkinde bu kadar ağrımamıştı. Göğsümde fibrokist de vardı acaba onlar mı bu kadar ağrı yapıyor sizde de ağrı var mı

Kızlar ağzınızdan bal damlıyor bakalım görücez sol kasığımda batma var ve gogsulerım fena belki pskolojıktır ama ne bılım 18.30 da yapıcam ovulasyon atarım size

Dün doktora gittim. Gebe kalmam için herhangi bir engel durumum var mı diye. Doktor gün aşırı ilişkiye girmemi söyledi. Gün aşırı derken ne demek istedi acaba

Kızlar ağzınızdan bal damlıyor bakalım görücez sol kasığımda batma var ve gogsulerım fena belki pskolojıktır ama ne bılım 18.30 da yapıcam ovulasyon atarım size
Sabırsızlıkla bekliyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum müjdeli haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…