benim de 25 hazirandı eğer hamileysem aramızda bir fark yok22 haziran sat
Evet ben regl biter bitmez hamile kalmışımbenim de 25 hazirandı eğer hamileysem aramızda bir fark yok
saol canımÇok teşekkür ederim evde predictor gebelik testi aldım silik çikti hemen kan vermeye gittim sonuç hamileymisim inşallah isteyen herkesin olur hepiniz için dua ediyorum
Bence bikaç gün bekleKızlar yarın 6 gün kalıyor
gebelik testi yapsam çıkar mı dersiniz
ovulasyon testinde çizgi bile yok
canım sabretmelisinKızlar yarın 6 gün kalıyor
İlk bebek eşim çok mutlu oldu akşam gelince bakalım tepkisi nasıl olcaksaol canım
inş herkes bebeğine kavuşur
eşine söyledin mi ?
ilk bebk mi?
benim ilki düşük oldubu defa eşime bi kaç ay ya sonra söylesem diyorum da o benden sabırısz. kesin olsu üzülmeyelim istiyorum da garantisi yok ki
Inşallah yükselir canım ya dua edinGittikçe yükselecek suan normal gitmiş degerlerin
Bence bikaç gün bekle
canım sabretmelisin
hepimiz aynı sen gibiyiz, benim de 24 haz. sat tı
ben de eve gidince bi gebelik testi mi yapsam ki?
Sıkma canını ilki nasip değilmiş olursa saklama üzme kendini olacak seninde inssaol canım
inş herkes bebeğine kavuşur
eşine söyledin mi ?
ilk bebk mi?
benim ilki düşük oldubu defa eşime bi kaç ay ya sonra söylesem diyorum da o benden sabırısz. kesin olsu üzülmeyelim istiyorum da garantisi yok ki
Çokta yorma bence kendini ne olur ne olmazOfff kızlar vakit geçirmek için bana bir yol gösterin
nasıl geçecek bu bir hafta
sıkıntıdan ütü yapıyorum
önüme gelen herşeyi ütüledim
Kızlar ya ben son adet tarihimi hatırlamıyorumson adet tarihin kaçtı senin
Bence yarın kan testi yapcanım sabretmelisin
hepimiz aynı sen gibiyiz, benim de 24 haz. sat tı
ben de eve gidince bi gebelik testi mi yapsam ki?
doktora çıktın mı canım sen kese göründü mü yoksa daha erken miİlk bebek eşim çok mutlu oldu akşam gelince bakalım tepkisi nasıl olcak
canım arife günü yapmıştım erken tespit edenden çıkmamıştı ama bugün 5 liralıklardan almıştım çıktı 1 günle bile değişiyo sanırımKızlar yarın 6 gün kalıyor
Doktora çıktım 1hafta sonra keseye bakalım dedi ağrım cok benim adet olacakmısım gibi agriyodoktora çıktın mı canım sen kese göründü mü yoksa daha erken mi
Bende Arife günü yapmıştım o zaman negatifticanım arife günü yapmıştım erken tespit edenden çıkmamıştı ama bugün 5 liralıklardan almıştım çıktı 1 günle bile değişiyo sanırım
Çokta yorma bence kendini ne olur ne olmaz
alttan baktı mı peki ultrasonlaDoktora çıktım 1hafta sonra keseye bakalım dedi ağrım cok benim adet olacakmısım gibi agriyo
Ağrım var diye korktum baktirmadimalttan baktı mı peki ultrasonla