Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayina ovulasyon testi ile baslayacaklar hade bulusalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ovu testiyle bu ay basladim ben de.. Eger guzel sonuc alamazsam burda temmuz ayinda devam ederim

Insallah en kisa zamanda guzel haberler aliriz :anneadayı:

Hamile

kalmayi kolaylastiriyormus yumurtalara iyi geliyormus
Yumurtalarimda bir problem yok, her ay en az 4-5 yumurtam oluyor kendiliginden. Acaba catlamiyor mu dige dusunuyorum artik, catlatma ignesi de yaiyordum ama. Bu ay ultrasonla ve ovulyasyon testle takip edicem bakalim. Hepimize hayirlisi.

Yumurtalarimda bir problem yok, her ay en az 4-5 yumurtam oluyor kendiliginden. Acaba catlamiyor mu dige dusunuyorum artik, catlatma ignesi de yaiyordum ama. Bu ay ultrasonla ve ovulyasyon testle takip edicem bakalim. Hepimize hayirlisi.
Aynen hepimize hayirlisi olsun bakalim bende bu ay ovulasyonla takip edicem adetim bittikten hemen sonra baslicam

Adetimin 5 ci gunu. Benim yumurtalarim erken yetisdigi icin bu gun yapmayi onerdiler. Hayirlisi insallah hepimize.

Eklentiler

• 2CB8FD38-4A70-4771-B505-BBBC60AC98A5.jpeg
    2CB8FD38-4A70-4771-B505-BBBC60AC98A5.jpeg
    17,1 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba kizlar bende ovulasyom testi yapiyorm temmuzda insallah hepimiz hamis kaliriz rabbim hepimize nasip etsinn:anneadayı: benimde bugun 14. Gunum dunku testim yukaridaki alttakide bugunku testim sukur yumurtlamam oldu catlamasini bekliyorum simdi insallah tutar gecen ay kimyasal gecirdim :( birde kizlar ben pkoluyum ilk kez 14. Gun yumurtam gelisti normalde gec yumurtlarim size tavsiyem mutlaka ari poleni kullanin gecen ay polen sayesinde hamile kaldm kimyasal oldu ama ise yaradi. Bu ay hem polen hem inofolic le erken yumurtlama sagladim tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20180630-153105.png
    Screenshot_20180630-153105.png
    123,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20180630-144339.png
    Screenshot_20180630-144339.png
    118,7 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba kizlar bende ovulasyom testi yapiyorm temmuzda insallah hepimiz hamis kaliriz rabbim hepimize nasip etsinn:anneadayı: benimde bugun 14. Gunum dunku testim yukaridaki alttakide bugunku testim sukur yumurtlamam oldu catlamasini bekliyorum simdi insallah tutar gecen ay kimyasal gecirdim :KK43: birde kizlar ben pkoluyum ilk kez 14. Gun yumurtam gelisti normalde gec yumurtlarim size tavsiyem mutlaka ari poleni kullanin gecen ay polen sayesinde hamile kaldm kimyasal oldu ama ise yaradi. Bu ay hem polen hem inofolic le erken yumurtlama sagladim tavsiye ederim
Evet pik olmus senin insallah bu ay da hamile kalirsin insallah basarilar :)

Bende bu ay ovulasyon testine başlayacağım inşallah sipariş verdim bugün. Ama nasıl kullanılıyor kafam çok karıştı, umarım becerebilirim.

Merhaba kizlar bende ovulasyom testi yapiyorm temmuzda insallah hepimiz hamis kaliriz rabbim hepimize nasip etsinn:anneadayı: benimde bugun 14. Gunum dunku testim yukaridaki alttakide bugunku testim sukur yumurtlamam oldu catlamasini bekliyorum simdi insallah tutar gecen ay kimyasal gecirdim :KK43: birde kizlar ben pkoluyum ilk kez 14. Gun yumurtam gelisti normalde gec yumurtlarim size tavsiyem mutlaka ari poleni kullanin gecen ay polen sayesinde hamile kaldm kimyasal oldu ama ise yaradi. Bu ay hem polen hem inofolic le erken yumurtlama sagladim tavsiye ederim
poleni hangi marka kullandiniz acaba bir de ne kadara almistiniz hatirliyor musunuz

Bende bu ay ovulasyon testine başlayacağım inşallah sipariş verdim bugün. Ama nasıl kullanılıyor kafam çok karıştı, umarım becerebilirim.
kullanimi kolaymis . sabah 10 ile aksam 8 arasi kullanacaksinjz . ilk idrarla kullanmayin . uygulamadan 2 saat once sivi alimini birakin

Back