- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- Konu Sahibi Linanin annesi
Bende temmuz ayina ovulasyon testi ile baslayacam bu ay adetim bittikten hemen sonra test yapmaya baslicam insallah bu ay tuttururum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bende guzel sonuc alamadim bu ay insallah bir daha ki aya insllahMerhaba ovu testiyle bu ay basladim ben de.. Eger guzel sonuc alamazsam burda temmuz ayinda devam ederim
Insallah en kisa zamanda guzel haberler aliriz![]()
Amin insallah bende bu ay hem ovulasyon testi hemde bal corek otu ve tarcin karisimini kullanicamMerhaba kizlar. 3-4 gune reglim bitecek, catlatma ignesi ve asilama yaptirdim tutmadi. Ara vericem, ovulyasyon testiyle deniycem ben de. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
O ne icin anlatirmisin canim?Amin insallah bende bu ay hem ovulasyon testi hemde bal corek otu ve tarcin karisimini kullanicam
kalmayi kolaylastiriyormus yumurtalara iyi geliyormusO ne icin anlatirmisin canim?
Insallah hersey istedigimiz gibi olurBen bütün ilaçları bıraktım , daha da bozdu düzenimi, testere dişli aslan pençesi kurune başladım, hayırlısı bakalim
Yumurtalarimda bir problem yok, her ay en az 4-5 yumurtam oluyor kendiliginden. Acaba catlamiyor mu dige dusunuyorum artik, catlatma ignesi de yaiyordum ama. Bu ay ultrasonla ve ovulyasyon testle takip edicem bakalim. Hepimize hayirlisi.Hamile
kalmayi kolaylastiriyormus yumurtalara iyi geliyormus
Aynen hepimize hayirlisi olsun bakalim bende bu ay ovulasyonla takip edicem adetim bittikten hemen sonra baslicamYumurtalarimda bir problem yok, her ay en az 4-5 yumurtam oluyor kendiliginden. Acaba catlamiyor mu dige dusunuyorum artik, catlatma ignesi de yaiyordum ama. Bu ay ultrasonla ve ovulyasyon testle takip edicem bakalim. Hepimize hayirlisi.
Daha erken bence zamanla koyulasirAdetimin 5 ci gunu. Benim yumurtalarim erken yetisdigi icin bu gun yapmayi onerdiler. Hayirlisi insallah hepimize.
Evet pik olmus senin insallah bu ay da hamile kalirsin insallah basarilar :)Merhaba kizlar bende ovulasyom testi yapiyorm temmuzda insallah hepimiz hamis kaliriz rabbim hepimize nasip etsinnbenimde bugun 14. Gunum dunku testim yukaridaki alttakide bugunku testim sukur yumurtlamam oldu catlamasini bekliyorum simdi insallah tutar gecen ay kimyasal gecirdim
birde kizlar ben pkoluyum ilk kez 14. Gun yumurtam gelisti normalde gec yumurtlarim size tavsiyem mutlaka ari poleni kullanin gecen ay polen sayesinde hamile kaldm kimyasal oldu ama ise yaradi. Bu ay hem polen hem inofolic le erken yumurtlama sagladim tavsiye ederim
Evet pik olmus senin insallah bu ay da hamile kalirsin insallah basarilar :)
poleni hangi marka kullandiniz acaba bir de ne kadara almistiniz hatirliyor musunuzMerhaba kizlar bende ovulasyom testi yapiyorm temmuzda insallah hepimiz hamis kaliriz rabbim hepimize nasip etsinnbenimde bugun 14. Gunum dunku testim yukaridaki alttakide bugunku testim sukur yumurtlamam oldu catlamasini bekliyorum simdi insallah tutar gecen ay kimyasal gecirdim
birde kizlar ben pkoluyum ilk kez 14. Gun yumurtam gelisti normalde gec yumurtlarim size tavsiyem mutlaka ari poleni kullanin gecen ay polen sayesinde hamile kaldm kimyasal oldu ama ise yaradi. Bu ay hem polen hem inofolic le erken yumurtlama sagladim tavsiye ederim
kullanimi kolaymis . sabah 10 ile aksam 8 arasi kullanacaksinjz . ilk idrarla kullanmayin . uygulamadan 2 saat once sivi alimini birakinBende bu ay ovulasyon testine başlayacağım inşallah sipariş verdim bugün. Ama nasıl kullanılıyor kafam çok karıştı, umarım becerebilirim.
Peki günde iki kere yapmama gerek var mı ? Bir de ikinci çizgi koyulaştıktan sonraki gün mü ilişkiye girmem gerekiyor ?kullanimi kolaymis . sabah 10 ile aksam 8 arasi kullanacaksinjz . ilk idrarla kullanmayin . uygulamadan 2 saat once sivi alimini birakin