Bende aynı durumdayım ve bugün itibari ile bıraktım ilacı hayırlısı artıkSadece 2 haftada aldım kiloları kızlar;bilmiyorum iştah açtığından da olabilir ama ramazanda ne kadar iştahlanıcaz?
Bi yakınım beni görüp ayyy canım hamile misin dedikten sonra zaten sinirim bozuldu ve bıraktım.eskiden folik asit mi varmış;hamile olunca başlarım diye düşünüyorum.yeşil sebzeler tüketmeye çalışıyorum.
Hımm aklım çok karıştı şimdi bırakmayın diyosun yani üstelik sağlıkçısın fikirlerin değerli peki canım tüm markalar aynımı hangisini önerirsin folbiol kullanıyorum bi arkadaş kullanma kalitesiz dedide ondan soruyorumKizlar bir saglik calisani olarak sunu belirteyim ki b12 , folik asit ve a, d,e,k vitamini depolanan vitaminlerdir.
Ayrica doktorlarin folik asit kullanmaya tesvik etmelerinin sebebi yumurta olusumunda, döllenmede , bebisler embriyo haline gelirken hücre bölünmesi defektleri aza indirdigi dusunuldugu icin , ozelliklede bebek sinir sistemi gelisiminde onemli oldugu icin ... maalesef gunumuzde yedigimiz yiyeceklerin bile kalitesi, icinde katki maddeleri, cevresel bir sürü faktor saglimizi yumurtalarimizi, bebislerimizi olumsuz etkiliyor.. vitaminler kilo yapmaz aslinda iştah acar ..belki bu konuda dikkatli olmamiz en iyisi olacaktir..sahsen ben imom omega adli bir multivitamin kullaniyorum..temmuzdan ramazan nedeniyle ve esimin cok nobetci olmasi nedeni ile umutlu degilim ama hayirlisi...
Tatlim sen tekrar kan testi yaptirdin mi adetin gecmis bayagi çıkabilir artik kanda. Ben de bekliyorum adet olmayayim diye bat 25 haziran ama tüm belirtiler adete işaretBu arada kizlar ben hala adet olmadim sat 12 mayis
Canim zaten iki gun once yapildi sali gunuydu. Cikmadi bseyTatlim sen tekrar kan testi yaptirdin mi adetin gecmis bayagi çıkabilir artik kanda. Ben de bekliyorum adet olmayayim diye bat 25 haziran ama tüm belirtiler adete işaret
Canim siz bekliyorsunuz biz calismalar yapiyoruzBöyle bir konumuz var zaten arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/47046074/
Hımm aklım çok karıştı şimdi bırakmayın diyosun yani üstelik sağlıkçısın fikirlerin değerli peki canım tüm markalar aynımı hangisini önerirsin folbiol kullanıyorum bi arkadaş kullanma kalitesiz dedide ondan soruyorum
Kiyamam canim ya hayirlisi nediyelim insallah temmuz bize sans getirsinEceCigdem Canımm bugün bende hastalandım anlamadığım bi şekilde 2 gun erken geldi gerçi bende 1 2 gun oynar.. Rabbim bu ay uygun görmemiş demek kısmet ne yapalım :) Herşey Allah'tan
Canim adet gecikmen olmadan yapmani tavsiye etmen cunku insan sadece stres oluyoKızlar iyi akaşmlar nasılsınız bu ay regl daha var ama gün geçtikçe sanki bu ateş bu batmalar eskisi kadar kalmadı sizce ne olmuş olabilirr ..Dün çok az vardı akıntı yok ama ıslaklık var umarım kötü bişey olmazz bide sorum olacak test yapmalımıyım gebelik içimden bi ses yap bi ses yapma diyo ama şaştım valla .
Canim adet gecikmen olmadan yapmani tavsiye etmen cunku insan sadece stres oluyo
Canim bende bekliyorum bak inan ne olacak halimiz bilmiyorum. Allahim hayirlisini versin hakkimizda.Bakalım cnm böylede ben daha stres oldum gibi ki 3 olucak bu denememiz olumsuz diye düşünüyorum saten ama hayırlısı tabiki
Benimde 8.gun bitti gecikmede 5 gun gecikmedeyken kan testi yaptırdım 0.21cikti umudum var gec dollenme falandr umarim stres yapmıyorum kan verene kadar yapmıştım ama gecti sadece merak icindeyim olucaksam olsamda tam rahatlasam pztye kadar olmazsam tekrar kan vermeye gidicemKizlar bir umudum daha var artik. Gec dollenmede adetin 15-20 gun gecikince falan cikarmis kanda falan. Belkide oyledir diye dusunuyorum suan 10 gunluk gecikmem var sonucta. Bu haftasonu da gecsin bakalm belki adet olmazsam gidecegim yine doktora. Cunku adete dair de bi belirtim kalmadi. Kasik agrilarim falan bitti gibi bisey
Bende sali gunune kadar bekleyecegim gelmezse iki hafta gecikmem olmus olcak. Tekrar kan vermeye gidecegim. ZTen hamile degilsem de bi anormallik soz konusu olur yani muayene olurumBenimde 8.gun bitti gecikmede 5 gun gecikmedeyken kan testi yaptırdım 0.21cikti umudum var gec dollenme falandr umarim stres yapmıyorum kan verene kadar yapmıştım ama gecti sadece merak icindeyim olucaksam olsamda tam rahatlasam pztye kadar olmazsam tekrar kan vermeye gidicem