Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

doktrlarn sacmalıgı aslnda kesnlkle kullanlması gerekıyorsa tedavıye gıdenlere soylemelerı gerkmezmıkullanın dıye..bana soyleyen falan olmadı.. bde kullanskta ne zaman hamıle kalacagmz kesn deglkı nereye kadr kullanılcakk.. cok celskılı bı durum ewt.. bnde ksmetse gebe oldgmu ogrendgmde dktra sorp baslarım heralde

yaa bende diyorum nasıl 8 kilo aldım ben 2 ayda demek bundanmış bıraksam mı acaba ama ya hamile kalırsam çok çelişkili bi durum
Valla açıkçası eskilerimizi düşün eskiden folik asit hap mi kullanmış büyüklerimiz hangimiz eksigiz çok şükür rabbimizin dediği olur folik asit içerikli yiyecekleri araştırıp onları tüketmek daha doğru olur bence zaten günlük alındığı için vücutta depolanmayan birşey en azından kafasına takilmaz insanın diye düşünüyorum ben.Gerçekten ciddi kilo yapıyor. 59 kiloydum o hala başlamadan önce suan 68 kiloyum dikkat ediyorum artık hapı da bıraktım...

Doğru diyorsun ama canım şimdi içtiğimiz suda bile hile var hiçbişi eskisi gibi değil ki ne yazık ki gerçek anlamda doğal hiçbişi yok nerdeyse ama bırakıcam bende hapı yoksa sağlığım bozulacak çok kilo aldım 55 tim 63 olmuşum bu hızla 80 olurum yakında

Bu folik asit istahi aciyo ya resmen bnde bi tek bnde byle saniyordm
hamile kalmadan millet hamile sancak gobek aldi basini gidio

Kizlar ben 80 oldum bile bende biraktim simdi 75 e falan dustum yani. Yoksa cok kotuydu işin sonu. Hala daha nasil kilo vercem diye dusunuyorum yani kolay da kilo verebilen birisi degilim

Kizlar bir saglik calisani olarak sunu belirteyim ki b12 , folik asit ve a, d,e,k vitamini depolanan vitaminlerdir.
Ayrica doktorlarin folik asit kullanmaya tesvik etmelerinin sebebi yumurta olusumunda, döllenmede , bebisler embriyo haline gelirken hücre bölünmesi defektleri aza indirdigi dusunuldugu icin , ozelliklede bebek sinir sistemi gelisiminde onemli oldugu icin ... maalesef gunumuzde yedigimiz yiyeceklerin bile kalitesi, icinde katki maddeleri, cevresel bir sürü faktor saglimizi yumurtalarimizi, bebislerimizi olumsuz etkiliyor.. vitaminler kilo yapmaz aslinda iştah acar ..belki bu konuda dikkatli olmamiz en iyisi olacaktir..sahsen ben imom omega adli bir multivitamin kullaniyorum..temmuzdan ramazan nedeniyle ve esimin cok nobetci olmasi nedeni ile umutlu degilim ama hayirlisi...

Sadece 2 haftada aldım kiloları kızlar;bilmiyorum iştah açtığından da olabilir ama ramazanda ne kadar iştahlanıcaz?
Bi yakınım beni görüp ayyy canım hamile misin dedikten sonra zaten sinirim bozuldu ve bıraktım.eskiden folik asit mi varmış;hamile olunca başlarım diye düşünüyorum.yeşil sebzeler tüketmeye çalışıyorum.

aaa ne alayım peki
Ben solgar 400 mg kullaniyorum en iyisi bu dedi eczacı bir de tiroid degerim yuksek cikinca euthyrox 25 mg verdi kullandim 1.5 ay normale dondu hamilelik dusunmeseydin keserdim ama hamilelikte tiroid cok onemli kontrol altinda tutmamiz lazim dedi ama birakicam ikisine hamile oldugumu ogrenince baslamayi dusunuyorum

Bende hamile kalınca başlamayı düşünüyorum artık folik asit yönünden zengin gıdaları araştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…