- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Valla açıkçası eskilerimizi düşün eskiden folik asit hap mi kullanmış büyüklerimiz hangimiz eksigiz çok şükür rabbimizin dediği olur folik asit içerikli yiyecekleri araştırıp onları tüketmek daha doğru olur bence zaten günlük alındığı için vücutta depolanmayan birşey en azından kafasına takilmaz insanın diye düşünüyorum ben.Gerçekten ciddi kilo yapıyor. 59 kiloydum o hala başlamadan önce suan 68 kiloyum dikkat ediyorum artık hapı da bıraktım...yaa bende diyorum nasıl 8 kilo aldım ben 2 ayda demek bundanmış bıraksam mı acaba ama ya hamile kalırsam çok çelişkili bi durum
Doğru diyorsun ama canım şimdi içtiğimiz suda bile hile var hiçbişi eskisi gibi değil ki ne yazık ki gerçek anlamda doğal hiçbişi yok nerdeyseValla açıkçası eskilerimizi düşün eskiden folik asit hap mi kullanmış büyüklerimiz hangimiz eksigiz çok şükür rabbimizin dediği olur folik asit içerikli yiyecekleri araştırıp onları tüketmek daha doğru olur bence zaten günlük alındığı için vücutta depolanmayan birşey en azından kafasına takilmaz insanın diye düşünüyorum ben.Gerçekten ciddi kilo yapıyor. 59 kiloydum o hala başlamadan önce suan 68 kiloyum dikkat ediyorum artık hapı da bıraktım...
Doğru diyorsun ama canım şimdi içtiğimiz suda bile hile var hiçbişi eskisi gibi değil ki ne yazık ki gerçek anlamda doğal hiçbişi yok nerdeyseama bırakıcam bende hapı yoksa sağlığım bozulacak çok kilo aldım 55 tim 63 olmuşum bu hızla 80 olurum yakında[/QUOTE
Canim ilacin ismi nedir kullandigin
Bu arada kizlar ben hala adet olmadim sat 12 mayis
Keske ama malesef canim. Gectigimiz sali gunu kan testi yaptirdim negatif ciktiInsallah olmazsin insallah hamilesindir ☺
aynen otobüste falan hamile sanıp yer veriyorlar çünkü ben ilk kilolarımı göbekten alıyorumBu folik asit istahi aciyo ya resmen bnde bi tek bnde byle saniyordm
hamile kalmadan millet hamile sancak gobek aldi basini gidio
folbiol canım 5 mg lık
kırmızıları görene kadar umut hep var tatlım olmazsada temmuz da inşallahKeske ama malesef canim. Gectigimiz sali gunu kan testi yaptirdim negatif cikti
aaa ne alayım pekiAyy sakin sakin kullanma bana kalırsa bende onu kullandım çok adi bi hap hemen birak canım
İnsallah canim bayrama kadar bekleyecgim olmazsam memlekette tekrar giderim doktorakırmızıları görene kadar umut hep var tatlım olmazsada temmuz da inşallah
Ben solgar 400 mg kullaniyorum en iyisi bu dedi eczacı bir de tiroid degerim yuksek cikinca euthyrox 25 mg verdi kullandim 1.5 ay normale dondu hamilelik dusunmeseydin keserdim ama hamilelikte tiroid cok onemli kontrol altinda tutmamiz lazim dedi ama birakicam ikisine hamile oldugumu ogrenince baslamayi dusunuyorumaaa ne alayım peki
Bende hamile kalınca başlamayı düşünüyorum artık folik asit yönünden zengin gıdaları araştırıcamBen solgar 400 mg kullaniyorum en iyisi bu dedi eczacı bir de tiroid degerim yuksek cikinca euthyrox 25 mg verdi kullandim 1.5 ay normale dondu hamilelik dusunmeseydin keserdim ama hamilelikte tiroid cok onemli kontrol altinda tutmamiz lazim dedi ama birakicam ikisine hamile oldugumu ogrenince baslamayi dusunuyorum