• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı hamilelik planlayanlar buraya💓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben başliyim yavas tan yaptıklarımı anlatmaya Nisan 15 inde kürtaj oldm arada sabahları maydanoz kürü içtim ve tam. 18 mayısta adet oldm sıkıntılı gecmedi vitamin takvıye sı alıyorum ayrıca bünyem daha sağlam olsun diye hazırlanın 15inde tekrar adet olucam daha sonra test yaptırcan duruma gore gebelik oncesi ilaçlarımı alıcam sıkıntı cıkarsa eşime daha cok vakıt ayryrm cnku hamılelk yasayan arkdslar bılır ilk 3 ay midenız bulanıo ve vucut hassas oluo ister istemez daha uzak kalıosn bu surecte esimle vakıt gecirip kafaya takmcm bebek olayını ki bu durum yuvama zarar vermesin banada öyle dişlerimde agrılrm oluo geblık oncesı diş temizliği vakımını yaptırıcam ve bugun diyetede basladm insallah aklıma geldıkce güzel hazırlanmaya bakıcam 🤗

Meraba güzel arkadaslarımm temmuz ayında hamılelk dusunen ve hazırlık sürecinde yaptgmz memnun kaldığımız adımlarımızı paylasalm baslık altında ve temmuzda insallah hepmz noter hamiş oluruz😍😍
Merhaba canm bende haziran ayi actim temmuz bat tarihi verenler var senin sayfanı link vercem gelsinler.
Benim gibi bat tarihleri yazıp kişileri etiketlersen daha düzenli olur

Ben 7 aydır her ay bi umutla bekliyorum ama inş temmuzda hayırlı haberler alırız Rabbim isteyenlerim kucagını boş bırakmasın🤲

Meraba güzel arkadaslarımm temmuz ayında hamılelk dusunen ve hazırlık sürecinde yaptgmz memnun kaldığımız adımlarımızı paylasalm baslık altında ve temmuzda insallah hepmz noter hamiş oluruz😍😍
Ben
Tahmini adet tarihim 6 temmuz
Adetimin 11.günündeyim
Ovülasyon takibi yapuyorum
Sizler ne duumdaısnız kızlar

Back