Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar... dun aksam idrar testi yaptm evde ve negatif cikti.Bugun 8.gunum ve hala adet olmadm.Acaba boyle olup hamile oldugunu ogrenen varmidir ? ;( cok uzuldmm

Canım bir şey kullanmış mıydın Klomen falan. Gerçi şöyle bir durum var 10 güne kadar normal gecikme deniyor her ne kadar bize normal gelmesede

Bu ay sogan kuru icmistim.Baska ilac falan kullanmadm.Insallah olmamm bnde dun testtn sonra cok agladm.Ama sagolsn eşim teselli etti.Bakalm hayirlisi olsun

aynen canim Rabbim büyük kimseye aratmasn

bn alsammi bilemedm ya kararsz kaldm esimde gun asiri yaptiktan snra ovulasyon testinin ne faydasi olacak illaki denk gelir gunune diyor

Benimde bat bugün sanırım kırmızılar yolda demin birkaç damla kahverengi leke oldu sancim da var şimdi çokta umitlenmistim oysa

bn alsammi bilemedm ya kararsz kaldm esimde gun asiri yaptiktan snra ovulasyon testinin ne faydasi olacak illaki denk gelir gunune diyor

Canım kesin almanı tavsiye ederim bak benim pozitif oldu o gün oldu iki kez öğlen ve akşam birde siliklestigi gün tuttu onun haricinde olmadı bana çok kolaylık sağlamıştı .. Şuan bende ki sorun sadece olması gerektiği tarafta yumurtlamamam ve yumurta oluştuğu zaman çok fazla büyümesi catlamadan önce ..

Kizlar yaaa 10 gun once beta 0.22 idi dun aksam ozel hastanede beta yaptirdim bata 1 gunum var sonuc 2 cikti doktor yoktu gosteremedm negatif dimi bata birgun kala 2 cikmasi
Evet canım maalesef ama niye bu kadar üzüyorsun ki kendini . Bu defter kapandı diyorsun birde .. Hiçbir zaman geç değil evlat sahibi olmak için bence öyle düşünme ..

kızlar beli ağrıyan var mı belirti olabilir mi hiç ağrımazdı belim, bat 12

Bel ağrısı belirti mi sahiden. Bir haftadir fena ağrıyor belim. Ya insan psikoloji nasıl etkileniyor. Korunduğumuzu bildiğim halde acaba diyorum kızların bahsettiği o kasık ağrısınıda yaşadım çünķü. Diger ay herseyden şüphe edicem demekki

Seni etiketlemistim aslında ama soğan kürü uyguladığım ay ben 35. Veya 36. Gün adet oldum .. Ertesi ay hamile kaldım
Etiketini gormedm canm.Msjlar cokk oluyor k.bakma.Benimde bugun 36.Gunum bakalm bekliyorm ara ara adet sancisi geliyor ama.Ya oyle mi ne guzel.Ama bnde belirtiler vardi Yada bn oyle saniyordm.Gogus uclarim koyulasmisti Ve halada oyle gebeyim sandm heveslendm test yaptm tek cizgiyi gorunce saatlerce agladm (

Gidip kan verseydin keşke sonra iğne vururlardi farlutal mı neyse o bebek olursa tutunmasını sağlıyor yoksa adeti başlatıyor .. Zaman kaybetmezsin böylece.. Yeni dönemin başlar .. Yalnız geç yumurtlamişsin muhtemelen 20. Gün belki o zamanlar ilişki olduysa yine tutmuş olabilir ..

Insallah canim dedigin gibi olur Gec dollenmedr.Pekis snde adet olucakmissn gibi sanci varmiydiii

kuzum benim eşim de öyle dio ama ramazan da gün aşırı yaptık sonlara doğru bıraktık belkide geç yumurtladım bilmiyorum en azından yumurtladığım günleri ard arda yaparım diye alayım diye düşünüyorum. Bide biz Ramazan da malum iftar sahur arası oldu oda yumurtlama ya denk gelmedi gibime geliyo malum 1 gün de çatlıyo yumurtalık. Ayy çok zor işmiş valla çocuk yapmak tv de hemen hamile kalıyolar bide uyuzlar kandırıyolar

tuttu derken canim hamile kalmismiydin daha evvel? bide kolaylik oluyor yazmissin ya dger gunler iliskiye gerek kalmiyo anlaminda mi dedin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…