- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.494
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.781
benim midem asiri hassas dolayisiyla her hapta dokunuyo cok sukur dolorexte bi sıknti gormedm ve alakali bi yazida okumadm canim tek kullandgm agri kesici.cook bunlmadikca onuda icmemeye caliisyorum.parolmus vermidonmus onlar viz tis valla hic etkilemiyo beni.zaten her adette agri kesici igne vurdurup yeterince yan etkili madde almis oluyorumAA hadi ya, duymamıştım iyi oldu söylediğin. Peki dolorex?
Al bendende o kadarbu arada kizlar benim reglm o kadar nazliki (belirti anlaminda yani MasAllah bi duzensizligim yok) sizin yazdgnz gebelik belirtileri icin dusunuyorumda bu ay hani umudum yktu zaten degerleniremdk ve kist dolayisiyla hani diyorum heyecanla bekledigim zaman olsa,sizin soylediginiz tum belirtiler benim her adetimde oluyo midem desem zaten her zamn en ufak seye bulanir, he bide koku hassasiyetimle dillere dusmus biriyim,regl olmadan karnim agrir belim agrir gogus hassasiyetim olur anlamamin bi yolu yok sanirim
Aaaa öyle mi bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim tuba hanımbi sonraki adet tarihi bat
Benim eşimde 8.ayda yaptırdı bende tüm tahliller normal çıkmıştı hsg falan ameliyattan 1 sene sonra oldu bebişCanim bizim daha 2.denememiz doktor a gitmek icin Erken sanırım
Doğumda n sonra geçer diyorlar hiç gecmio bılgınızeBenm bu ay çok karnım ağrıyo ya sabahtan beri
Adet ağrım var kızlar. Sabah kırmızıyı gördüm 1 saatsonra ağrı başladı ve hala devsm etmektehamiş olayım şu ağrıdan kurtulayım ya çok beter adet ağrısı çekiyorum
Yaaa aynı zamanlarda aynı belirtiler var demek arada kaşık batmaları oluyor ama göğüslerimde hiç belirti yok sizin nasıl, ilk kez denedik çok beklemiyordum ama bel ağrısı olunca acaba mı diyorumBenim de bat 13 tu sabahtan beri belim cok asiri agriyor
Evet cnm malesef negatifKizlar yaaa 10 gun once beta 0.22 idi dun aksam ozel hastanede beta yaptirdim bata 1 gunum var sonuc 2 cikti doktor yoktu gosteremedm negatif dimi bata birgun kala 2 cikmasi
Ama bi artış var.. Bilemiyorum kiEvet cnm malesef negatif
kesinlikle aynıyız 1 km öteden ne piştiğini söylerim sana yani geçen ay kokulara hassaslaştım diyordum bide ulan ben hep hassasım insan o psikolojie girince unutuyor şimdi yazıklarını okuyunca kendimi buldum :) hayırlısı herşeyin bize büyükk süpriz olur artık olursabu arada kizlar benim reglm o kadar nazliki (belirti anlaminda yani MasAllah bi duzensizligim yok) sizin yazdgnz gebelik belirtileri icin dusunuyorumda bu ay hani umudum yktu zaten degerleniremdk ve kist dolayisiyla hani diyorum heyecanla bekledigim zaman olsa,sizin soylediginiz tum belirtiler benim her adetimde oluyo midem desem zaten her zamn en ufak seye bulanir, he bide koku hassasiyetimle dillere dusmus biriyim,regl olmadan karnim agrir belim agrir gogus hassasiyetim olur anlamamin bi yolu yok sanirim
Sorma canım şartlandırıncada stresten olmuyo diyolar napsak bilemedimyeni bat 4 agustosK kahvekokulu kistlerim ericekmi eridimi cok merak ediyorum ya bu ay bide duzenli calismlara devam edebilirsek iyice stres olurum gbime geliyo. daha ilk ayimiz ama insan niyeyse sartlandiriyo kendini C canan_cc @Mernur1325 P paraleller