Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA hadi ya, duymamıştım iyi oldu söylediğin. Peki dolorex?
benim midem asiri hassas dolayisiyla her hapta dokunuyo cok sukur dolorexte bi sıknti gormedm ve alakali bi yazida okumadm canim tek kullandgm agri kesici.cook bunlmadikca onuda icmemeye caliisyorum.parolmus vermidonmus onlar viz tis valla hic etkilemiyo beni.zaten her adette agri kesici igne vurdurup yeterince yan etkili madde almis oluyorum

bu arada kizlar benim reglm o kadar nazliki (belirti anlaminda yani MasAllah bi duzensizligim yok) sizin yazdgnz gebelik belirtileri icin dusunuyorumda bu ay hani umudum yktu zaten degerleniremdk ve kist dolayisiyla hani diyorum heyecanla bekledigim zaman olsa,sizin soylediginiz tum belirtiler benim her adetimde oluyo midem desem zaten her zamn en ufak seye bulanir, he bide koku hassasiyetimle dillere dusmus biriyim,regl olmadan karnim agrir belim agrir gogus hassasiyetim olur anlamamin bi yolu yok sanirim

Kizlar dayanamadim bati beklemeden beta yaptirsim bu aksam sonuc 2 yani negatif benim kirmizi kart yolda galiba ve denemelere son vermis bulunmaktayiz kismet degilmis

Benm bu ay çok karnım ağrıyo ya sabahtan beri
Adet ağrım var kızlar. Sabah kırmızıyı gördüm 1 saatsonra ağrı başladı ve hala devsm etmekte hamiş olayım şu ağrıdan kurtulayım ya çok beter adet ağrısı çekiyorum

Al bendende o kadar sonra herşeyi belirti sanıp hevesleniyorum bile bile

Kızlar 5 gun boyunca ayaklari duvara dikip,karindan yukari dogru hafif ve nazik 10 dakika sabunlu su masaji iyi geliyormus hamile kalanlarin bazilari bu yontemi denemis ben de ilk kez duydum.Yan etkisi ve zarari yok denemeye değer

Doğumda n sonra geçer diyorlar hiç gecmio bılgınıze

Kızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?

Kizlar yaaa 10 gun once beta 0.22 idi dun aksam ozel hastanede beta yaptirdim bata 1 gunum var sonuc 2 cikti doktor yoktu gosteremedm negatif dimi bata birgun kala 2 cikmasi

Ama bişey diyeyim mi ben oğluma birbuçuk aylık hamisken kan testi yaptırdım 0.01 çıkmıştı değerim. Ultrasonâ girdim öyle hamile olduğumu gördü doktor. Testte yapılabiliyor

kesinlikle aynıyız 1 km öteden ne piştiğini söylerim sana yani geçen ay kokulara hassaslaştım diyordum bide ulan ben hep hassasım insan o psikolojie girince unutuyor şimdi yazıklarını okuyunca kendimi buldum :) hayırlısı herşeyin bize büyükk süpriz olur artık olursa

Sorma canım şartlandırıncada stresten olmuyo diyolar napsak bilemedim ovu testi alıcam ben yunurtalıklarımı takip edicem şu adetim bitsin 3.-4. Günü gün aşırı yapmaya başlarız bat 8 ağustos valla bu günler nasıl geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…