Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo on numara o zaman dur daha neyi deniyorsun stoppp bekle .. Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın, şartları fazlasıyla yerine getirmissin .. Artık Rabbim ol derse bitmiştir bu iş ..
Insallah ol demistir canim bu ayda olmazsa yine siki takip bu sefer daha farkli ilac vercek yine kocayla kose kapmaca oynariz doktorda ister devam et ister etme iliskiye keyfine kalmis dedi bu gun ovitrelle catlatma ignesinin 13. Gunu adet gunumde tam 17. Gunu olucak bakalim allah neyi yazdiysa onu yasiycaz kizimin hatirina bi jardes versin en kisa zamanda insallah ayrica isteyen herkezin duacisiyim rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin canim

Ahh canim ya saglık olsunnn sıkma canını denemeye devam edecez
Elinde tahlil yaptırdı mı bu ara varikosel çok var erkeklerde benin elimde ameliyat oldu arkadasımda 2 yıldır ugradıodu olmuyordu meğer eşinin değerleri düşük muş ameliyat oldu kızlar eşlerınızede sperm testi yaptırın derim ameliyattan en erken 6 ay sonra çocuk oluyor

Arkadaşlar merhaba, bugün hastaneye gittim rahmime baktırdım ve oradaki eleman doktor değil :) rahmimin kalınlaştığını söyledi, bunun 2 nedeni olduğunuda ekledi, gebelikte olabilir adette gelebilir yani 2 seçenek bu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) eşime gebelik testi aldırdım bakalım sonuç ne olacak :) bat a 1 gün :) hakkımızda hayırlısı ama inşallah bebiş vardır :) sabah yapacağım testi ve sonucu merak ediyorum hem umutluyum hem umutsuz hakkımızda hayırlısı

Sizinle bu rahim kalınlaşması ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi rica ederim kızlar , teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, bugün hastaneye gittim rahmime baktırdım ve oradaki eleman doktor değil :) rahmimin kalınlaştığını söyledi, bunun 2 nedeni olduğunuda ekledi, gebelikte olabilir adette gelebilir yani 2 seçenek bu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) eşime gebelik testi aldırdım bakalım sonuç ne olacak :) bat a 1 gün :) hakkımızda hayırlısı ama inşallah bebiş vardır :) sabah yapacağım testi ve sonucu merak ediyorum hem umutluyum hem umutsuz hakkımızda hayırlısı

Sizinle bu rahim kalınlaşması ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi rica ederim kızlar , teşekkürler
Bir anlama gelmiyor maalesef adet De olabilirsin gebelikte olabilir .. Bende de öyle çok oldu her ikisi De mumkun .. İnşallah seninkisi gebeliktir ..

Kızlar ya adet belirtisi adet olmadan bir gün önce ortaya çıksa ne güzel olur ya resmen beş gün öncesinden başlıyor agrilarim .. Sinir bozucu bir ara civanpercemi kullaniyordum şiddetli sanciya faydası olmuştu ama o öncesini kesmiyor .. Sizin bildiğiniz veya tecrübe ettiğiniz bir şey var mı acaba bu pms donemini rahatlatabilecek ?

Kızlar ya adet belirtisi adet olmadan bir gün önce ortaya çıksa ne güzel olur ya resmen beş gün öncesinden başlıyor agrilarim .. Sinir bozucu bir ara civanpercemi kullaniyordum şiddetli sanciya faydası olmuştu ama o öncesini kesmiyor .. Sizin bildiğiniz veya tecrübe ettiğiniz bir şey var mı acaba bu pms donemini rahatlatabilecek ?
Melisa, pasiflora, adaçayı içebilirsin. Bi de zencefil de iyi ağrılara. Hafif hareket etmeye çalış, sıcak duş, geçmiş olsun.

majezik kullanmayin kizlar kesinlikle cok zararli bi ilacmis basli basina kisirliga yonelten bi ilac oldugu soyleniyor epeydir hic kullanmiyorum bn

AA hadi ya, duymamıştım iyi oldu söylediğin. Peki dolorex?
Beni zaten buscopan plus harici kesmiyor iki tane bir olmadan iki tane sonra birde duruma göre yine .. Eskiden acillik oluyordum kusma bayılma ama şükür civanpercemi sonrası rahatladım.. eskiden De ponstan forte kullaniyordum Ama üretilmiyor daha sanırım ..

Elinde tahlil yaptırdı mı bu ara varikosel çok var erkeklerde benin elimde ameliyat oldu arkadasımda 2 yıldır ugradıodu olmuyordu meğer eşinin değerleri düşük muş ameliyat oldu kızlar eşlerınızede sperm testi yaptırın derim ameliyattan en erken 6 ay sonra çocuk oluyor
Canim bizim daha 2.denememiz doktor a gitmek icin Erken sanırım

X