- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.741
Ahh canim ya saglık olsunnn sıkma canını denemeye devam edecezBende peşinizdeyim kızlar çünkü kahve lekelenmem oldu 2 damla geliyor Allah'ın cezası kırmızılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh canim ya saglık olsunnn sıkma canını denemeye devam edecezBende peşinizdeyim kızlar çünkü kahve lekelenmem oldu 2 damla geliyor Allah'ın cezası kırmızılar
Evet canım düzenli geliyo, gününü şaşmıyo kırmızılarHımmm o zaman dene canım adetlerin düzenli mi oluyor
Tüh ya hayırlısı kuzum aynen devam bu aydaKızlar kırmızı kart yedim
Ahh canim ya saglık olsunnn sıkma canını denemeye devam edecez
Canim nette kaset tipi diyor zaten laboquik ti benim kullandigim ama o kullandigim ay hamile kalamadim ama sen bi dene olur insallah canimOvu testi alıcam kasetli olanlardan nerden anlıcam öyle olduğunu kızlar bilen yardımcı olabilir mi
Bat 3 gün var dayanamadım test yaptım az önce ağzımın payını aldım tabiki negatif.
Agustos ve sonrası hepimiz hamil olup onları kucamza alana kadar burdayz :)Agustos icin bu gruptanmi devam ediyoz
3 4 aydır falan yumurtlamayı takip ederek ugrastık.ama öncesindede düzenli korunmuyorduk yani
Laboquick sipariş ver düzgün yaparsan kesinlikle doğru gösteriyor gitti gidiyordan bak gayet uygun fiyatla satılıyorCanım benim ilk denememdi dr a gittiö başlamadan önce adet bitimi 4. Günü gün aşırı yap dedi bu ay olmazsa bidahaki ay gelemene gerek yok aynı devam et dediğstelşk özele gitmiştim. O yzden bu ay hamile kalamadım ağustos içinde bu testi yaparak deneyeyim dediim
Ooo on numara o zaman dur daha neyi deniyorsun stoppp bekle .. Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın, şartları fazlasıyla yerine getirmissin .. Artık Rabbim ol derse bitmiştir bu iş ..Canim ben yumurta takibi yaptirdim sik sik vajen ultrasonla bakti bu ay 2 yumurtam vardi 2 side 20 mm di catlatma ignesiyle ayni anda catladi ve 3 gun ust uste iliski dedi doktor 24 haziranda vurdu ovitrelleyi ve 28 haziranda rahim arkasindaki siviyi gordu 2 yumurtada catlamis dedi bu ay ayrica ben pre seed diye bi vajinal jel var sperm dostu 135 tl onu da alip kullandim ben bu ay spermler daha uzun sure canli kaliyormus icerde cunki kadinin akintisiyla ayni ph ozelligi varmis valla cok calistim siki bir takip esliginde simdi de 1 gun arayla hala deniyorum bakalim kismet
28 aylık oğlum var. 2.ye uğraşıyorum. Bat 13 Temmuz. Ara ara Yumurtalıklar da bazen ön karında batmalar, ağrılar ile hissetmiştim 2.sinde. Günüm geçince de göğüslerim sızlamaya başlamıştı. Ama o tutunamadı maalesef.gerçekten öylemi düşünüyosun canım. senin varmı bebeğin .bat ne zaman
Ne zamandır cocuk istiyorsunuzÖyle canım napalım alıştık artık. Artık kırmızıları bekliyorum gelmesini
Yarın ozaman onu veriyorum adetim düzenli daha net çıkar umarım. Bu sefer takip ederek yapıcamLaboquick sipariş ver düzgün yaparsan kesinlikle doğru gösteriyor gitti gidiyordan bak gayet uygun fiyatla satılıyor
Ne zamandır cocuk istiyorsunuz
Ewt canımTest mi yaptın canim ?
Ahh canım ya tüm ümidimi kaybettim .bizden cok iyi anne baba olur neden olmuyo cocugumuz diye üzülüyorumYaaa kuzum benim valla aklimdaydin hayırlısı olsun üzülme nolur bu aya odaklayacagiz kendimizi üzülme
3 gün var bata test negatif çıktı28 aylık oğlum var. 2.ye uğraşıyorum. Bat 13 Temmuz. Ara ara Yumurtalıklar da bazen ön karında batmalar, ağrılar ile hissetmiştim 2.sinde. Günüm geçince de göğüslerim sızlamaya başlamıştı. Ama o tutunamadı maalesef.