Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovu testi alıcam memnun kalan şu olsun diyen var mı? Bi foto yollarmısınız nette bi sürü var

Kızlar ovu testi alıcam memnun kalan şu olsun diyen var mı? Bi foto yollarmısınız nette bi sürü var
Bence en güzeli doktoruna git sana yumurtlama gününü söyleain hiç uğraşma derim canım ben denedim uymadı yani çünkü o pskilojiye giriyorsun bugün yapcam Yarın yapcam diye daha çok etkiliyor yani bende PCos var ben o yüzden ovulasyon La devam etmek istemiyorum yine sen bilirsin

Canım benim ilk denememdi dr a gittiö başlamadan önce adet bitimi 4. Günü gün aşırı yap dedi bu ay olmazsa bidahaki ay gelemene gerek yok aynı devam et dediğstelşk özele gitmiştim. O yzden bu ay hamile kalamadım ağustos içinde bu testi yaparak deneyeyim dediim

Hımmm o zaman dene canım adetlerin düzenli mi oluyor

Canim ben yumurta takibi yaptirdim sik sik vajen ultrasonla bakti bu ay 2 yumurtam vardi 2 side 20 mm di catlatma ignesiyle ayni anda catladi ve 3 gun ust uste iliski dedi doktor 24 haziranda vurdu ovitrelleyi ve 28 haziranda rahim arkasindaki siviyi gordu 2 yumurtada catlamis dedi bu ay ayrica ben pre seed diye bi vajinal jel var sperm dostu 135 tl onu da alip kullandim ben bu ay spermler daha uzun sure canli kaliyormus icerde cunki kadinin akintisiyla ayni ph ozelligi varmis valla cok calistim siki bir takip esliginde simdi de 1 gun arayla hala deniyorum bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…