- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.721
Belki cikmamistir yenidirBat 3 gün var dayanamadım test yaptım az önce ağzımın payını aldım tabiki negatif.
Daha bat a 3 gün var canım. Şüpheli ilişkiden en az 15 gün sonra çıkıyormuşBat 3 gün var dayanamadım test yaptım az önce ağzımın payını aldım tabiki negatif.
Yok be canım olsa cıkardı silikde olsa amaaan umut falan kalmadı içimdeki istek hevesde ölüyo bu ayda fos çıktı.Biz böylede mıtluyuz eşimle napalım nasipDaha bat a 3 gün var canım. Şüpheli ilişkiden en az 15 gün sonra çıkıyormuş
Ne kdr zamandır uğraşıyorsunuz CNmYok be canım olsa cıkardı silikde olsa amaaan umut falan kalmadı içimdeki istek hevesde ölüyo bu ayda fos çıktı.Biz böylede mıtluyuz eşimle napalım nasip
Sanmıyorum canım haziran 25 falan yımurtlamadır diye düşünüyorum ilişkiden 10 gün sonra belli oluyo zaten amaan heves falan kalmadı ruhen yoruldumBelki cikmamistir yenidir
3 4 aydır falan yumurtlamayı takip ederek ugrastık.ama öncesindede düzenli korunmuyorduk yaniNe kdr zamandır uğraşıyorsunuz CNm
Hormonlara falan baktırdın mı ? Bende de prolaktin yüksekti ilaç içtim düştü bide PCos var bende bakalım3 4 aydır falan yumurtlamayı takip ederek ugrastık.ama öncesindede düzenli korunmuyorduk yani
Canım çocuk kararı aldık adetimin 3. Günü gittim doktora hormon testi rahim ultrasyonu hepsini yaptı sorun yok dediHormonlara falan baktırdın mı ? Bende de prolaktin yüksekti ilaç içtim düştü bide PCos var bende bakalım
Bence en güzeli doktoruna git sana yumurtlama gününü söyleain hiç uğraşma derim canım ben denedim uymadı yani çünkü o pskilojiye giriyorsun bugün yapcam Yarın yapcam diye daha çok etkiliyor yani bende PCos var ben o yüzden ovulasyon La devam etmek istemiyorum yine sen bilirsinKızlar ovu testi alıcam memnun kalan şu olsun diyen var mı? Bi foto yollarmısınız nette bi sürü var
Bat listesi nedir ki.Yalnız sayfayı açan arkadaştan bir ricam olacak bat listesi oluştursak nasıl olur. Daha önceki aylarda yapanları gördüm. Fena fikir değil.
Canım benim ilk denememdi dr a gittiö başlamadan önce adet bitimi 4. Günü gün aşırı yap dedi bu ay olmazsa bidahaki ay gelemene gerek yok aynı devam et dediğstelşk özele gitmiştim. O yzden bu ay hamile kalamadım ağustos içinde bu testi yaparak deneyeyim dediimBence en güzeli doktoruna git sana yumurtlama gününü söyleain hiç uğraşma derim canım ben denedim uymadı yani çünkü o pskilojiye giriyorsun bugün yapcam Yarın yapcam diye daha çok etkiliyor yani bende PCos var ben o yüzden ovulasyon La devam etmek istemiyorum yine sen bilirsin
Hımmm o zaman dene canım adetlerin düzenli mi oluyorCanım benim ilk denememdi dr a gittiö başlamadan önce adet bitimi 4. Günü gün aşırı yap dedi bu ay olmazsa bidahaki ay gelemene gerek yok aynı devam et dediğstelşk özele gitmiştim. O yzden bu ay hamile kalamadım ağustos içinde bu testi yaparak deneyeyim dediim
Bende yemiş kadar oldum negatif sonuç seni çok iyi anlayabiliyorum yıkım yaşadım şaka gibiKızlar kırmızı kart yedim
Test mi yaptın canim ?Bende yemiş kadar oldum negatif sonuç seni çok iyi anlayabiliyorum yıkım yaşadım şaka gibi
Canim ben yumurta takibi yaptirdim sik sik vajen ultrasonla bakti bu ay 2 yumurtam vardi 2 side 20 mm di catlatma ignesiyle ayni anda catladi ve 3 gun ust uste iliski dedi doktor 24 haziranda vurdu ovitrelleyi ve 28 haziranda rahim arkasindaki siviyi gordu 2 yumurtada catlamis dedi bu ay ayrica ben pre seed diye bi vajinal jel var sperm dostu 135 tl onu da alip kullandim ben bu ay spermler daha uzun sure canli kaliyormus icerde cunki kadinin akintisiyla ayni ph ozelligi varmis valla cok calistim siki bir takip esliginde simdi de 1 gun arayla hala deniyorum bakalim kismetcanım o işi bende yapmıştım öyle ama gel gelelim işin püf noktasına okuduğum makaleler ışığında şöyledir:
1. İki güne bir ilişki kesinlikle yeter
2. Islak olmaya başladığın günleri mutlaka değerlendir çünkü kuru olursan spermler içinde yaşayamaz ve hemen ölür öyle beş altı gün yaşar hikaye
3. O bayağı şeffaf su gibi olan akıntı ve hatta uzayansa senin en iyi zamanını göstermektedir bu günleri değerlendir en güzelde bunun içinde spermler yaşar ve bu akıntıyla tüplere kadar gidebilir
4. Kolay gelsin az ama öz olsun